Primii Paşi wth Pics

A

alienbeing

Guest
Sunt doar a începe utilizarea şi programarea Pics şi ar dori să
stii ce sunt cele mai bune instrumente software de a utiliza.Am deja MPlab IDE 5.2 şi Picc Lite atât din microcip.

Am fost, de asemenea, intrebam care este cel mai bun Windows pe bază de program pentru a PicBasic
folosi.

Nu am nici măcar nu a început de fapt cu ajutorul MPlab încă.Doar sa uitat la alte
alte opţiuni folosind apoi AŞM la program cu.

Mulţumesc

alienbeing a scris:

Sunt doar a începe utilizarea şi programarea Pics şi ar dori să

stii ce sunt cele mai bune instrumente software de a utiliza.
Am deja MPlab IDE 5.2 şi Picc Lite atât din microcip.Am fost, de asemenea, intrebam care este cel mai bun Windows pe bază de program pentru a PicBasic

folosi.Nu am nici măcar nu a început de fapt cu ajutorul MPlab încă.
Doar sa uitat la alte

alte opţiuni folosind apoi AŞM la program cu.Mulţumesc

Sunt în aceeaşi situaţie ca şi tine alegerea mea este un compilator C şi MPLAB.
Îmi place să program în C cauza Am nişte abilităţi şi că nu va fi dificil de a scrie cod pentru pozele.
Am folosi, de asemenea, MPLAB (gratuit, uşor de utilizat), dar poate că nu este de flashiest lucru.

Am auzit unele persoane vorbesc despre Proteus, combinate cu compilatorul C
lui (dacă este posibil, IAR), ca în combinaţie perfectă.Nu am testat asta.Poate că o altă persoană ar putea să vă spun.

Bună tuturor,

Am invatat programare PIC procesoare de asamblare din cauza Nu mă simt foarte confortabil în programarea acestora în Basic sau C şi de a folosi tot timpul în asembler linie de cod pentru a obţine lucruri să fie difuzate.

Nu am eu nici o experienţă cu C, dar vrea să înveţe.După cum am citit din mai multe răspunsuri de valoroase utilizatorilor acesta are unele avantaje cum ar fi cod portabil la alte procesoare, cod refolosibile şi structurată.Trebuie să spun eu nu înţeleg cu adevărat ceea ce ei spun încă de cod refolosibile şi structurată.Cred că am de asemenea, poate refolosire meu assmbler cod pentru mai multe proiecte, dacă am scris-o structurat (!?).De exemplu, am scris o thight comunicare de rutină, testat de zile, şi a salvat-o într-un fişier separat, cu o scurtă explicaţie în partea de sus a tuturor VARS / Const să declare, în principal de program.Acum pot să-l includeţi doar în fiecare program I scrie în asamblare.Cred că aceasta este unică şi structurată.

Ştiu de bază începând de la GWBasic, Qbasic şi Visual Basic.Eu pot face bune programe care rulează cu ea: foarte rapid şi funcţionează bine pentru mine.
Cum vreodată să-l utilizaţi pentru procesoare PIC?Nu l-am văzut în unele listnings bază de cod în timpul meu de explorare pentru a decide care compilatorul de utilizare.Pentru mai multe funcţii pe care o folosesc în linie de asamblare de cod pe care mi-a facut foarte nefericita.Am crezut că dacă aş avea, pentru a afla instrucţiunile de asamblare 5 apoi am de asemenea, posibilitatea de a afla toate instrucţiunile şi codul de 35 în toate asamblare.

Sunt de acord, este puţin mai dificil de luare a deciziilor şi în calculele de asamblare, dar Hee italiană este, de asemenea, greu (ciao baieti!).Am văzut oameni care arată foarte complex operaţii matematice scrise în C şi de bază a spune: Ei bine, fac asta pentru mine, în asamblare.

Pot să spun că nu am nevoie de ele pentru meu proiecte (cel puţin până nu primesc un loc de muncă cu normă întreagă de la NASA).asa ca nu trebuie sa deranjeze pe mine cu asta.Aveţi nevoie de simplă comparaţie, buclele mici şi întârzieri
etc timp să-mi iau proiecte să fie difuzate.Assembler este, cu siguranţă, ceva mai dificil atunci C sau de bază, dar este, cu siguranţă, pentru a afla worthfull.

Speranta mea de experienţă vă vor ajuta să-un pas mai departe în contul
dvs. de decizii.

picbasic pro în comination cu asembler (nu onli picbasic) sunt foarte puternice şi uşor de învăţat, dar în acest fel, este imposibil să se utilizeze un RTOS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back