precizia şi rezistenţa de ieşire a unei oglinzi curent

N

nassim_el85

Guest
Salut

În arhitecturi ca "oglinda simplu curente" şi "High Swing Cascode" Vds de tranzistori oglinzii nu este constantă şi aşa spunem că avem o rezistenţă de ieşire şi astfel oglinda nu este exactă.Dar, pentru arhitecturi ca "Cascode oglinda curente" şi "Îmbunătăţirea High Swing cascode", am imobiliza Vds de tranzistori oglindă şi aşa oglinda este corectă.
Problema este că, este a doua teză înseamnă că rezistenţa de ieşire din aceste arhitecturi sunt infinite?

Cu respect

Asta înseamnă că rezistenţa dinamică de ieşire a deveni reletively ridicat
dont confunda Vout ieşire de rezistenţă / Iout
, precum şi de ieşire δ dinamic de rezistenţă (Vout) / δ (Iout)
wher se presupune că lucraţi cu semnale de mici, în jurul punctelor de părtinire.

Impedanţa de ieşire este amplificat de structura cascode, dar nu este infinit.

În opinia mea, pentru oglindă cascode curente, acurateţea curent de ieşire este dependentă de potrivire de sub două tranzistori.în cazul în care sub două tranzistoare au Vds aceleaşi, curent de ieşire este acelaşi cu intrare curentă, chiar dacă tranzistorul funcţionează în regiunea liniară.
pentru oglindă cascode curente, rezistenţa dinamică de ieşire este foarte mare şi rezistenţa de ieşire a tranzistorului în temeiul este mic în comparaţie cu rezistenţa de ieşire întreaga dinamică a oglinzii curent.rezultatul este că schimbarea a tensiunii de ieşire a oglinzii actual are un efect redus la sub tranzistorului.acest fenomen este la fel ca divider tensiune.

timo67 a scris:

Asta înseamnă că rezistenţa dinamică de ieşire a deveni reletively ridicat

dont confunda Vout ieşire de rezistenţă / Iout

, precum şi de ieşire δ dinamic de rezistenţă (Vout) / δ (Iout)

wher se presupune că lucraţi cu semnale de mici, în jurul punctelor de părtinire.

Tu ai scris:
pentru arhitecturi ca "Cascode oglinda curente" şi "Îmbunătăţirea High Swing cascode", am imobiliza Vds de tranzistori oglindă şi aşa oglinda este corectă.În openion mea Vds nu este imobilizat în aceste arhitecturi.În mod contrar, Vds poate foarte mare măsură, fără a afecta curent de ieşire
δ (Vds) poate fi foarte mare
dar δ (Iout) rămâne aproape zero
Acesta este motivul pentru raţia δ (Vds) / δ (Iout) devine infinit

Salut

Mulţumesc foarte mult pentru răspunsul dumneavoastră
Ca de referinţă mea "Allen carte despre Design de CMOC analogice ....."spune, Vds de tranzistori oglinzii sunt fixate la VBC-Vgsm; în care VBC este tensiune prejudecată de TRS cascode şi Vgsm este poarta-sursă de tensiune de TRS oglinda.
Greseala mea a fost că am totuşi că această tensiune este independent de tensiunea de ieşire şi depind doar de la tensiunea de părtinire şi curent.Dar acum ştiu că această tensiune este să corespundă Vout invers şi aşa, răspunsul este că rezistenţa la ieşire nu este infinit.

Salut
Cred că VGS de tranzistor de ieşire variază în funcţie de schimbare a tensiunii de ieşire.
deoarece:
îşi asume schimbări de ieşire de tensiune şi curent este constantă şi tranzistorul de ieşire este în saturaţie atât de VDS de modificări tranzistor de ieşire şi a curentului este constant, aşa că forţele variaţii în VGS de tranzistor de ieşire.aşa VDS de tranzistor oglindă poate varia foarte putin.
impedanţă de ieşire pentru acestea nu este infinită.
Cu respect

în practică, rezistenţa de ieşire a curentului oglindă niciodată să fie infinită datorită efectului devreme sau canal de lungime efect de modulare.
cererea de precizie a oglinzii curent este depentant cu privire la cererea dumneavoastră.nu este necesar pentru a obţine o oglindă foarte mare precizie curent la costul de suprafaţă şi consumul de energie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back