precharge în SDRAM

A

ahgu

Guest
Nu înţeleg precharge?Stiu ca este utilizat pentru a închis un rând din banca, wrt la activ?Dar ceea ce este scopul său în low-level electronică?

De asemenea, ceea ce este utilizarea acesteia?trebuie sa fac de fiecare dată am făcut un citit într-un rând şi doriţi să citiţi următorul rând, trebuie să precharge primul rând şi apoi pentru a trece la cel de-al doilea rând?sau poate tocmai am ignora-o?doar o fac în initializare.

mulţumesc
Ahgu

Bună ziua ahgu:
precharge este Avery importment pas înainte de a vă citi un alt rând în DRAM şi SRAM.În DRAM, precharge va dezactiva activă cuvânt linie şi precharge pic linia de perechi de a gata de stat.Dacă ignoraţi acest procedură,
bl. blb şi va avea unele diferenţe de tensiune.După taxa de partajare, poate de tensiune diferenta nu va fi suficient de mare pentru a sens amplificator sens.Asta se va eşua.

thnks muakrom

u, dacă au mai multe informaţii în (auto de reîmprospătare & auto reîmprospătare), care apoi poate trimite pe chat
naresh850 la Gmail

SDRAM, practic foloseste Pseudo NMOS logică în care nu va fi statice de putere disipării special rând, atunci când nu este selectată.Pentru a evita acest lucru toate rândurile sunt precharged la Vdd şi puse în aplicare rthe logica devine Dynamic Logic, practic.

Se referă la Semiconductor Text (Sedra de ex.)

precharge
lui funcţie este de a scrie un întreg rând de date în memoria SDRAM bancar.

în cazul în care o veţi deschide o nouă linie, fără precharge a deschis un rând,

de date în rândul precedent va pierde.

toate cele bune
ahgu a scris:

Nu înţeleg precharge?
Stiu ca este utilizat pentru a închis un rând din banca, wrt la activ?
Dar ceea ce este scopul său în low-level electronică?De asemenea, ceea ce este utilizarea acesteia?
trebuie sa fac de fiecare dată am făcut un citit într-un rând şi doriţi să citiţi următorul rând, trebuie să precharge primul rând şi apoi pentru a trece la cel de-al doilea rând?
sau poate tocmai am ignora-o?
doar o fac în initializare.mulţumesc

Ahgu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back