Pragma

M

Maverickmax

Guest
Salut

Eu nu înţeleg cu adevărat conceptul de utilizare a Pragma #.Poate cineva grijă de a explica-mi-o şi poate câteva exemple?

Vreau să îmbunătăţească codul meu prin optimizarea atât de a face tu know unde a putea i a lua exemplu de optimisng codul meu în Keil Mediu?

Dragă,

Compilator Cx51 oferă o serie de directive de control pe care le pot utiliza pentru a
compilaţie de control.Directivele sunt compuse din una sau mai multe litere sau cifre
şi, dacă nu se specifică altfel, poate fi specificată după numele fişierului pedirective.

linie de comandă sau în termen de o sursă de fişiere folosind directiva # pragma.De exemplu:
C51 testfile.c SIMBOLURI CODUL DEBUG# pragma SIMBOLURI CODUL DEBUGare all control directives.

În exemplele de mai sus,
simboluri, CODUL, şi DEBUG
sunt toate directivele de control.
testfile.c este fişierul sursă care urmează să fie elaborate.

Pentru mai multe informaţii să aruncaţi o privire @:

Keil Software-ul Cx51 de compilatoare utilizatorului s Guide

Control Directives section for #pragma

Capitolul 2: Compilarea cu Compiler Cx51
de control a Directivelor secţiune pentru Pragma #optimizer section for keil optimizer

Capitolul 6: Tehnici avansate de programare
secţiunea de optimizare pentru Optimizatorul Keilfor hints to writing an optimum code

Anexa C: Scrierea optima Cod
pentru hints la scrierea unui cod de optimAcest fişier PDF prevăzute cu Keil.you pot gasi @ acest loc:de instalare <keil dir> \ C51 \ HLP \ C51.PDFSucces!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back