Pot modulul GSM fi realizat de către un cip FPGA?

I googled pe internet, dar nu pot primi nici o informaţie despre realizarea valabile GSM modulul cu ajutorul unui cip FPGA.Numai link-ul următor este legată de a realiza modemul GSM:
http://www.xilinx.com/publications/xcellonline/xcell_51/xc_pdf/xc_dsp-lyrtech51.pdf

Poate cineva să-mi mai multe informaţii despre asta?Multumesc mult.

Eu cred că GSM ar putea fi realizat pe un FPGA, cu excepţia frontend analogice, etc

vezi tu, dacă este posibil sa digitale sale, pe un FPGA.dar un modul GSM are partile analogice, de asemenea.dar nu se poate realiza piese analogic pe un FPGA.

I hope this ajutor

Apropo, ce vrei să faci?

Pot să cumpăr un IC de a realiza piese analogice, cât şi lăsaţi FPGA fac piese de digitală?Vreau să construiască un sistem bazat pe cip FPGA pentru a trimite / primi SMS.

da, care ar putea fi o posibilitate.dar nu pot sfătui pe ICs tu ar trebui să fie căutaţi.

fie avertizaţi că GSM este un sistem foarte complex şi ai nevoie de a face o mulţime de teme pentru acasă înainte de a începe să modul de proiectare propriul dvs. GSM.

si apropo, de ce doriţi să proiectaţi un modul GSM întreg-te doar pentru a trimite şi primi SMS-uri?

Vreau să construiască un simplu telefon mobil bazat pe un cip FPGA.Vreau să aleagă o FPGA cu PPC încorporate şi apoi pot instala sistem de operare Linux.Dar eu nu sunt sigur dacă pot construi modulul GSM bazate pe cip FPGA.Dacă nu, am să cumpere modulul GSM şi va costa în jurul mi-$ 100 USD.Cred că este scump.

Mi-ar recomanda sa petreceti 100 dolari!

costul setului FPGA EDK (pentru PPC) miezuri de tot ceea ce ar fi mult mai mare de 100 dolari

Costul numai modulul GSM este de 100 $.Nu ştiu preţul kit de dezvoltare.
samcheetah, poti sa sugereze anumite cărţi despre construirea modulul GSM?Mulţumesc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back