Poate un cablu panglică transporta semnale GHz?

F

funster

Guest
Buna ziua, la fiecare prieteni: Întrebarea mea este: poate un cablu panglică transporta semnale Ghz? Motivul? cel mai bun în ceea ce priveşte

Cred că nu pot. În unele cazuri, distante scurte, singur semnal (de exemplu o pereche de fire), nu prea înaltă frecvenţă pot fi funcţionează. Dar raspunsul meu nu este. Modele actuale practice demonstrezi acest lucru, în măsura în care ştiu.

Deşi nu am experienţă în cabluri panglica, de ce nu se poate face o linie de transport pe cablu panglică coplanari?

Panglică cablu este proiectat pentru a fi flexibil. Materialul plastic are pierderi mari de microunde. O altă problemă este conectori. Ei au umflaturi mari de impedanta, care va cauza pierderi de reflecţie şi de dispersie, cum ar fi probleme. Există, de asemenea, problema radiaţiei IME şi de cuplare între problemele de fire.

noi de obicei nu folosesc cablu panglică pentru a efectua semnal GHz, dacă doriţi să aveţi semnal GHz, puteţi utiliza cablu coaxial de înaltă calitate pentru a face acest lucru. Cablu panglică, de obicei, pot fi folosite pentru cablul de interfaţă IDE, deoarece viteza este câteva zeci Mhz. dacă utilizaţi cablu panglică în zona Ghz, pierderea va fi mai mare. cel mai bun în ceea ce priveşte [quote = funster] Salut, o dată la prieteni: întrebarea mea este: poate un cablu panglică transporta semnale Ghz? Motivul? cel mai bun în ceea ce priveşte [/quote]

[Quote = sysco_stevens], noi de obicei nu folosesc cablu panglică pentru a efectua semnal GHz, dacă doriţi să aveţi semnal GHz, puteţi utiliza de înaltă calitate prin cablu coaxial a face acest lucru. Cablu panglică, de obicei, pot fi folosite pentru cablul de interfaţă IDE, deoarece viteza este câteva zeci Mhz. dacă utilizaţi cablu panglică în zona Ghz, pierderea va fi mai mare. [Quote = funster] Salut, o dată la prieteni: întrebarea mea este: poate un cablu panglică transporta semnale Ghz? [/Quote] [/quote] în distanse foarte scurt şi depind de expeditori sensibilitate a energiei electrice şi ascultători şi motivul impedanta de potrivire este pierderea mare depind de piele efect asupra comportamentului mici şi pierderi dielecric pe izolaţie între comportamentul, şi bendings da modifica geometria şi face reflecţie înapoi la expeditor - şi radiază puterea semnalului la aer şi o parte cuplarea uşoară a puterii semnalului de la cea mai apropiată alte cabluri în mediul etc coaxial avea domeniul mai larg al suprafeţei de cupru, cu izolaţie cu pierderi mici de aer sau doar în cabluri mari si gemoetry deţine mai stabilă privind screening-ul de îndoire şi bun de la zgomotul outher şi puterea semnalului în interiorul nu poate disparea la radiatii ca antena cablu coaxial este mai bună în cele mai multe cazuri.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back