poate cineva spune despre GPIO (General Purpose de intrare / iesire)

A

alam.tauqueer

Guest
Salut,

întrebarea mea este dacă ne-am configurat ace gpio noastre în modul de intrare şi una dintre cele PIN-ul de intrare este ţinut floation g de ce valoare, atunci se va apărea pe datele datele corespunzătoare registru de biţi.

Cu respect
Tauqueer

Depinde de tipul de pin.

Vag, acesta va fi de obicei în stare de înaltă impedanţă şi a citi o, dar va comsume mai mult curent într-un asemenea stat.

Aceasta înseamnă în cazul în care codul PIN gpio de intrare este flotant, date corespunzătoare registru loaction ar fi în stare de înaltă impedanţă şi am citit o LL.

Ar fi minunat dacă aţi LL explica-mi de ce aceasta va fi în stare de înaltă impedanţă?

Cu respect
Tauqueer

I / O PIN are atât o intrare şi o conexiune de ieşire.

În cazul în care conexiunea de ieşire nu este în stare de înaltă impedanţă, acesta va interfera cu semnalul de intrare.Deci, dacă PIN-ul este configurat ca intrare-doar, conexiunea de iesire va fi în stare de înaltă impedanţă.

Cu conexiunea de ieşire în starea de înaltă impedanţă, în cazul în care intrarea este fără legătură, acesta poate fi sensibile la surse de zgomot (de exemplu, RFI si EMI).

firstival practică nu este bine să aveţi Pins plutitoare.Chiar dacă PIN nu este conectat, nu garantează ce nivel de la ieşire corespunzator vei avea.

Înaltă de control immpidance crezut ca linie separată de control al tampon de ieşire.

Vă rugăm să te uiţi în datelor spec. pentru FPGA dvs.

întrebarea mea este simplă dacă am pi gpio configurat ca intrare şi că PIN este flotant apoi ce i vale se va citi în registrul de date corespunzătoare că PIN.

Cu respect
tauqueer

That's real greu de sayUNLESS vă spun ceea ce este .. ucsau ne arate foaie de date este.

Dar, aşa cum am mai spus, aceasta va fi cea mai mare parte 1.

VsmGuy Bună,

Sunt foarte recunoscător pentru răspunsul dumneavoastră, dar dacă vă explicaţi-mi de ce Acesta va fi mare şi confuzie meu va fi clear.Please elabora o pentru înţelegerea mai mult.

Thnaks & Regards
Tauqueer

Salut,
Pentru toate tampoane CMOS, acesta va fi nedefinit, poate fi 0 poate fi de 1 (impdence, dar cu siguranţă nu de mare, pentru că v-aţi configurat acest pad ca intrare, adică aţi activat tranzistor produce o impedanţă mare), si poate fluctua între 0 şi 1.Acest lucru se datorează faptului că, poarta CMOS are o capacitate de a ridica taxa de la aer, şi această taxă este uneori suficient pentru a declanşa poarta.Deci, acesta este într-adevãr nedefinit, şi acesta este definitely recomandă să nu ţină nici un PIN-ul pe linia de plutire.
Cu toate acestea, dacă pad se face cu logica TTL, apoi deschideţi de intrare întotdeauna produce un "1" la ieşire poarta TTL.Adică veţi dispozitivul de blocare o logica "1" la înregistraţi corespunzătoare.Acest lucru se datorează faptului că: Pentru a conduce o intrare TTL la un "0", trebuie să scufundăm curente de la tranzistorul în sol.Lăsându-l deschise nu se va scufunda curent la sol, şi astfel, tranzistorul de intrare rămâne OFF, şi dacă te uiţi la circuitul TTL, în cazul în care transisotr de intrare este OFF, atunci ieşire '1 '.
Hope it ajutor,
KR,
Avi
http://www.vlsiip.com

Acum este clar pentru mine ... multumesc foarte mult avimit

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back