Poate cineva sa explice de ieşire op amperi meu?

H

head_in_a_spin

Guest
Bună tuturor,

Tocmai am inceput sa invat electronice într-o încercare de a construi un proiect de mici dimensiuni.
Am cumparat o serie de componente şi un breadboard şi au fost în jur de joc.Proiectul va trebui să utilizaţi un op-amperi pentru a crea un amplificator de diferenţa de tensiune.Am cumparat un LF351N amperi op câteva, dar tot ce îmi văd rezultate neaşteptate.Deci, m-am gândit Aş începe foarte simplu şi a reveni la principii în primul rând, dar din nou, nici o bucurie!Va rugam sa ar putea cineva să aruncaţi o privire la diagramă ataşată, şi spune-mi ce este greşit?

Practic ambele intrări sunt la sol, tensiunea de alimentare este de 3 V şi-3V.
I confirma aceste cu multi metru meu.
Deci, i-ar aştepta de ieşire a fi 0, în comparaţie cu voltmetru de masă, dar mi prezinta 2.19Volts?

Am incercat pe mai multe opamps şi I a lua la fel asa ca stiu puţin probabil de a fi rupte.

Orice ajutor pe aceasta sau amperi op, în general, apreciat foarte mult!
Multumesc!
Ne pare rau, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

ieşire dvs. este şedinţa la ora feroviar de top.Acest lucru se datorează faptului că sunteţi usin-amp buclă deschisă op, care are foarte mare câştig, astfel încât orice uşoară compensată la amplificatoare de intrare va fi cu mult amplificate şi de dinamism ieşire la calea ferată.
adăuga un fir intre pinii 6 şi 2, să vă 100-am feedback-ul% (de obicei, nu se recomandă, din motive de stabilitate), şi veţi avea un adept-te de tensiune, vei avea 0V la ieşirea atunci.Adăugat după 6 minute:http://www.talkingelectronics.com/projects/OP-AMP/OP-AMP-1.html

compensate de amperi poate provoca afară pentru a VDD sau VSS.

Opamp are un câştig de tensiune internă de 100.000 la 300.000.
Pentru producţia sa de a fi saturată la 2.2V apoi sa compenseze tensiunea de intrare trebuie să fie numai 22uV sau mai mult, dar maxim de intrare sa compenseze tensiune este 10mV.

Ea are doi pini pentru un ghiveci de la nul de intrare offset de tensiune.

Audioguru are dreptate, ai nevoie de a folosi un potentiometru pentru a regla nulă "compensate", care leagă cele două intrări la sol nu este suficient pentru a obţine de ieşire 0V.În plus, trebuie să se utilizeze o buclă de feedback de aproape, nu le-a lăsat deschisă.

Toată lumea,

Acest forum este mare, multumesc pentru toate răspunsurile pe care le-au ajutat cu adevarat.
Sunt experimente cu sugestiile voastre (atunci când i a lua timp şi!), Lucrurile încep să devină clare.

Voi scop, probabil, până cere mai multe întrebări în faţă, dar voi încerca şi de a afla eu înainte de a face acest lucru!

Noroc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back