poate any1 plz a învaţă-mă modul de operaton a acestui CCT??

E

elmo_fei

Guest
a putea any1 plz ajută-mă cu modul de funcţionare în CCT??

În cazul în care Sm este rândul său pe prima, apoi, după care se dovedesc numai SA pe.Cum este fluxul de curent în CCT??şi modul în care este ANTIPARALLEL fluxurile de diode de curent???thx într-adevăr o mulţime!

în cazul SM şi SA sunt efectuarea tarifele actuale L1.
Când SA şi Sm opreşte efectuarea, în conformitate cu Faraday oppouses legii L1 la abroupt schimbări în curent, astfel încât le foloseşte energie stocată în domeniul lor magnetic şi acţionează ca o sursă de curent, precum şi Aacording pe direcţia precedent curent noilor curente este în aceeaşi direcţie şi D12 complets calea atât de actuală se poate intampla.

a putea u plz a corectaţi-mă dacă I'am greşit???

atunci când Sa Turn ON, apoi curentul se duce la C2, L1, & C1 şi taxa de până C2, L1 & C1 ...

atunci când Sa OFF rândul său, descărcarea C2, fluxurile de curent crezut anti dioda paralel a Sm ......Sub forma L1 & C1-o buclă, împreună cu D12.

atunci când Sm Turn ON, acesta fluxurile de la C2, L1, C1 ...

atunci când SM OFF rândul său, D12 prejudecată din nou 4ward & forma o buclă cu .... L1 & C1este această 4 moduri sunt corecte.?? într-adevăr o mulţime thx .....

De corecţie:

Tu ai scris: atunci când Sa OFF rândul său, descărcarea C2, fluxurile de curent crezut anti dioda paralel a Sm ......Sub forma L1 & C1-o buclă, împreună cu D12.Nu diodă anti paralele de SM, pentru că VDC1 ar trebui să fie mai mare pe partea cealaltă.

Tu ai scris: atunci când SM OFF rândul său, D12 prejudecată din nou 4ward & forma o buclă cu .... L1 & C1

dar ţineţi minte că, atunci când Sm şi SA a dezactiva tensiune în inductanþa modificările It's polaritate

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back