Poarta curent selecţie

V

vwdevotee

Guest
Caut driver-chips-uri de la poarta, chiar acum, şi nu
sunt sigur dacă am uita somethign în uita la acest lucru.Vreau o 10kHz minim frecvenţă de comutare de FET, şi FET Caut la a despre un 1000nC poarta taxa la 15V.Poarta driverul are un curent de maxim 1A la 15V, asa ca am shoul dbe capabil de a furniza gratuit necesare de către poarta în 1000ns sau 1μs.Deoarece 1μs este mult mai mică decât în perioada PWM (100μs) Am tras pentru că ar trebui să fie bine, nu-i asa?Îmi scapă ceva aici?Evident, Mi-ar place să aibă o taxa timp în femtoseconds, dar va microsecunde de lucru?Mulţumesc!

OK, deci 2A ar putea fi o alegere mai buna.Cum ai ajuns la asta?Dacă aceasta a fost singura dată când am crezut că ar avea nevoie pentru a figura thisout Aş merge cu
dvs. de recomandare, dar pentru viitor ar putea fi frumos să ştii de inginerie Raţionament spatele alegere.Am citit o dată la poarta curerent conducător auto trebuie să fie mai mare decât n * F * Q; în cazul în care N este numărul de porţi să fie condus, f este trecerea de frecvenţă, şi Q este poarta gratuit.În timp ce simplae si usor de retinut, se pare ca acest lucru ar putea avea doar parţial deschis portile pentru cea mai mare parte a lor "pe" timp.Cred că întrebarea mea în cele din urmă se reduce la ceva de genul "ce-i un nivel acceptabil pentru o fracţiune de comutare FET sau IGBT o?

Mulţumiri un buchet!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back