plz plz plz ajută-mă

Y

yousefsam

Guest
Hello All,
Plz dragilor am o problemă cu scurt-circuit, care a găsit în rezistor complexe de conectare (in serie si paralel) de circuit, cu toate acestea nu pot determina când vom elimina rezistorul în cicuit scurt, plz ajută-mă şi vreau de la tine, dacă anyone have un carte sau de hârtie despre plz scurt-circuit încărcaţi-l de pe net.
Am vorbit despre circuit care au doar rezistori.
şi vreau de la tine explica modul în care ramurile curentă în scurt-circuit, în legătură complex de circuit rezistor conţine numai.

Vă mulţumim pentru dvs. de îngrijorare,

draga ieri medicul nostru ne întreabă întrebarea despre circuit şi el a tras, în linia de circuit între două puncte, vă rugăm să descărcaţi imaginea de pe acest site: www.rapidshare.de/files/24841824/www.JPG.html

atunci el ne-a spus vom neglija * R şi R ** dar nu sunt înţeles plz ajută-mă să depăşi această problemă, precum şi de rezistenţă a rămas în paralel plz ajută-mă.

Un scurt-circuit înseamnă toate curent va curge prin el şi nici unul prin restul circuitului conectat între aceleaşi două puncte ca pe termen scurt.Deci, curente, nu mai este de sucursale, ci pur şi simplu curge în întregime prin intermediul scurt.

Reţineţi că, scurt-circuit se conectează împreună ambele capete ale R * şi R **.Prin urmare, linia de scurtmetraje dintr-atât R * şi R ** asa ca nu conteaza ce valoare sunt.Ele sunt înlocuite de acum înainte la zero ohmi.

Mi se pare ciudat, însă, că circuitul întreg pare să fie de fapt, scurt-circuitat între punctele A şi B.În cazul în care este într-adevăr cazul, apoi atunci tu poţi face orice vrei sa rezistenţe altă parte, scurt-le sau deconectaţi-le, rezistenţa între A şi B este încă zero.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back