pls-mi arate calea

A

ahmetozay

Guest
Eu sunt complet noi pentru a electrice şi electronice, dar foarte nerăbdător, în acelaşi timp, doar i dont ştii de unde să încep.Apoi l-am găsit acest loc extraordinar si speram ca toate vor ajuta-ma, pentru a afla aceste lucruri.
Unde pot să încep?
whick cărţi ar trebui să am citit?
care, cu programe de studiu (în prezent, am descarcat de multisim 2001)?
Mulţumesc pentru ajutor

The Art of Electronics de Horowitz & Hill este o excelenta carte şi acoperă aproape tot.

Nu se poate face cu adevărat orice alte recomandări cu excepţia cazului în care noi ştim ce ramura de electronică de care
sunteţi interesat
inch

Chiar mi-a şi chiar dont know ce sunt cele branchs de electronica.Cred că primul ar trebui să ştiu de bază ale electronicii apoi pas peste unul dintre cele branchs.De unde pot descărca această carte?este găsit pe net?
mulţumesc

Nu cred că veţi găsi-o pe net.Este
scris peste 1000 de pagini, mă îndoiesc cineva a scanat-o!

Trebuie să aruncaţi o privire în biblioteca dumneavoastră, dacă vă place, atunci cumpara-l ca va fi mereu cu referire la acesta.

hi ahmetozay.Daca
esti serios despre învăţare electronică apoi nota aceste puncte:

-> Va trebui să cumpăr cărţi!Nu
e numai asa de mult puteţi afla gratuit pe internet, crede-mă, ştiu.Dacă sunteţi un începător absolut, recomand lectura unul din cele de bază electronică de tip carti si vezi cum merge de acolo.Mai târziu, câteva manuale, acestea sunt mult mai detaliate şi, probabil, plictisitor, dar pe care le acoperă lucrurile trebuie să ştiţi.
-> Brush până la matematica.Thats uitaţi toată lumea spune că nu aveţi nevoie pentru a fi bun la matematica, pentru a afla de electronice - ce faci cu excepţia cazului în care aveţi de gând să accepte orbeşte tot ce ai citit-o.Tu ar trebui să aibă posibilitatea de a dovedi tot ceea ce invata, provin de la fiecare ecuaţie,
etc nu memoreze totul!
-> Ia-o, în etape, începe cu foarte de baza (rezistenţe, teoria circuit, etc) şi locul de muncă până-ţi de drum.Încearcă să nu te descuraja insa, chestia asta se poate plictisitor pentru unii, dar sa meritat.
-> Decide cu privire la ceea ce filiala (RF, digital, etc) pe care doriţi să se concentreze asupra după ce v-aţi încercat fiecare dintre ele, care nu ascultă de nimeni, să facă această alegere pe cont propriu.
-> Nu recomandăm utilizarea unui circuit de simulator de la inceput (de exemplu, demonstrând diferenţial de tensiune, etc)
precum si a face viaţa reală, folosind experimente de metri,
etc Cred că Micro-capac este un simulator de bun, foarte usor de folosit si destul de puternic .
-> Puneţi întrebări, ori de câte ori aveţi nevoie pentru a.Există multe alte panouri, pe internet, care se ocupă de bază electronică şi sunt fericiţi să vă ajutăm.The AoE is a good book, but probably not good enough for the beginner by itself (this isn't a free book ie you can't download it off the net as far as I know). Sunt sigur că noi vă putem ajuta cu orice alt viitor întrebări pe care le aveţi.Sper că acest lucru vă ajută, noroc!

Iti multumesc foarte mult Arebee, recomandări pentru dumneavoastră i se va lua-le pe toate foarte serios.Pot să vă sugerez câteva cărţi bune pentru incepatori, pentru mine, pentru că eu sunt complet începător şi dont ştiu carte care este bun pentru mine şi ai putea să fie mai specifice, despre recomandările pe care cred că sunt unele comune recomandări.Este o astfel de milă că eu sunt un om care vrea să moară, pentru a afla
doesnt dar ştiu exact la fel pentru a realiza acest lucru.Vă rugăm să am nevoie de recomandări specifice.Mulţumesc

Este o modalitate buna de a merge la bibliotecă locală şi căutaţi prin mai multe cărţi.Nu-mi pot aminti o adevarata "Start-aici"-carte.Cele mai multe dintre acestea explica de bază, cum ar fi părţi rezistenţe
etc Plictisitor dar u va avea nevoie de acesta.
Dar puteţi căuta după cărţile de la Elektor http://www.elektor-electronics.co.uk/ sau ELV.Aceste cărţi consits din diferite circuite digitale şi analogice.Deci u se poate vedea cum funcţionează.De circuite sunt explicate.Poate ca asta este confuz, dar prima ora este in valoare de la acest studiu.

Hei ahmetozay.Sale de greu pentru mine pentru a recomanda o carte incepatori, dar sunt de acord cu Crisbe, ar trebui să încercaţi să căutaţi în jurul unei biblioteci.Cele mai multe carti de fizica general acoperă informaţiile de bază de energie electrică, puteţi începe acolo_O căutare pe amazon.com sau pe un alt magazin online de carte ar trebui să fie de ajutor de asemenea.
Pentru un cont gratuit de lucru-in-progres text, vezi aici: http://www.ibiblio.org/obp/electricCircuits/
Sper că acest lucru vă va ajuta.

Succes,
Arebee

O altă serie de aspecte importante (cred) de a fi conştient de faptul că, atunci când sunt de ajutor de predare-te electronică sunt:

* În timp ce manuale sunt necesare certaintly o parte de învăţare, interpretare greşită a textului poate duce, ca să nu mai menţionăm o eroare în textul propriu-zis, care cauzează confuzie şi părul de culoare gri.Dacă este posibil, ori de câte ori, indiferent de învăţare, să încercaţi să dovedească (de simulare, matematica, conversing cu o persoană bine, etc) ceea ce esti, de învăţare.Acest lucru ia o de mai mult timp, dar în general rezultate mult timp salvate.

* Logical intuitiv curiozitate - un lucru bun pentru a avea.General exemplu - Ahh, acum, să văd cum funcţionează, astfel încât acesta trebuie să aibă ca rezultat, de asemenea.Aşa că, mergeţi şi să încercaţi să vă varify că gândirea este corectă.

Cu respect,
e

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back