PLL filtru activ buclă

F

fnx7

Guest
Mă întreb cum să construiască un filtru activ bucla în circuit PLL.PIN CP a connecte cip Reglaj cu " " de OP.De ce??Adăugat după 5 ore 18 minute:vă rugăm să consultaţi imaginea

fnx7 a scris:

Mă întreb cum să construiască un filtru activ bucla în circuit PLL.
PIN CP a connecte cip Reglaj cu " " de OP.
De ce??

Suplimentare atunci când este de intrare directă la amperi
tu ai câştiga mai mult
Noninvert G = 1 R2/R1
Invert G =- R2/R1
De asemenea, impedanţa este infite!

Acestea sunt toate motive bune.Dar motivul fundamentale pe care le-ar putea selecta de intrare este că veţi avea de a alege fie sau - de intrare în funcţie de pantă tuning de VCO utilizate.VCOs Multe ton de frecvenţă mai mare în mai pozitiv de tensiune Tuning merge.De obicei (dar nu întotdeauna), chips-uri Reglaj sunt înfiinţate, astfel încât să doriţi o amperi op câştig pozitiv de circuit pentru pozitiv VCOs panta tuning.Unele VCOs ton mai mare la frecvenţă, cu o mai negativ merge de tensiune tuning, şi contrar, ar fi adevărat.Cu alte cuvinte, dacă doriţi să vă bucla de control la locul de muncă, trebuie să se înfiinţează, pentru "feedback negativ" - care este stabilită astfel încât o tensiune de eroare care ies din faza de asteptare detectorului VCO într-o direcţie care corectează această eroare de fază.

Ca un efect secundar, nu vă veţi dori să se conecteze direct la amperi op terminal, dacă există o şansă faptul că diferenţa maximă de intrare volatge poate fi depăşită.Un op-27 pot sta numai / -0.7 V input diferenţial Voltage Max, şi trecând peste faptul că s-ar putea supraîncărcare, sau chiar daune, amperi op.Ce-ar vrea un rezistor de limitare curent în serie cu codul PIN în cazul în care au fost o posibilitate.

Bogat
www.MaguffinMicrowave.com

Da, destul de bine!

Un comentariu suplimentar la circuit: nu ar fi mai bine să includă ultima etapă R3_C3 în partea de active (de exemplu, pentru a proiecta un filtru real activ!).
În circuitul prezentat lowpass R3_C3 este încărcat de intrare VCO şi frecvenţa acesteia pol va fi influenţată!

Bine zis.Este o chestiune de preferinţă personală.În acest crcuit specfic, în cazul în care C1, C2, şi forma R1 poli dominantă şi zerouri din bucla de control, ai putea face cu uşurinţă în circuitul OP AMP ea însăşi să fie o mai mare frecvenţă flter lowpass.Dar tu-ar pierde pe o caracteristică de siguranţă importante - ieşire amperi Swing op tensiune.În funcţie de circumstanţe unice sau temporare (Power Supply secvenţiere, etc), op ieşire amperi ar putea ajunge din clipă în clipă de până la 5 sau -5 sau orice tensiune, până când Reglaj retunes tensiune tune VCO să fie blocată.Acest lucru are potenţialul de suflare până dioda Varactor în VCO.Ca o regulă de bază, mereu am dori să pun cel puţin o serie rezistor 100 ohm, între producţia amperi op şi VCO tuning portului pentru acest motiv.Şi dacă am de gând să fac asta, am mght precum si pune-l fizic situat chiar la VCO, şi adăugaţi condensatorul şuntul, pentru a forma o lowpass care ajută la menţinerea zgomot vagabonzi bord (digtal, etc) de a fi preluat de către Impedanta de înaltă VCO port asteptare.

Dacă ar fi fost un cip monolit, aceasta nu ar fi o problemă.Dar, componente discrete cele mai bune - de a fi în siguranţă.

Şi, de obicei condensatorul cipul folosite la mlaştini ton de intrare în port capacitances şuntul internă a circuitului VCO, şi face lucrurile se comporte un pic mai previzibil de la o unitate la unitate.Bogat
www.MaguffinMicrowave.com

Mulţumesc.

Îmi puteţi spune avantajul şi dezavantajul de acest tip şi de acest tip?
Vă rugăm să consultaţi imaginea următoare.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back