PIFA design

A

Aliza

Guest
Bună tuturor,

Sunt lucrează în prezent la PIFA deisng în CST.Am încercat mai multe de la rude deisng-Wong carte şi a urmat multe lucrari de proiectare pentru CST.Recent i design SUCURSALA LINE PIFA.Deşi sunt obtinerea rezonant frecvenţe 1 GHz şi 1.8 GHz, dar de eroare sunt achiziţie cu ea este "starea de echilibru criterian hasn't fost îndeplinite, numărul maxim de puls latimi simulate Solver oprit".
Poate cineva să-mi spui de ce e asta?

De asemenea, a lucrat pe nimeni cu adevărat PIFA de design pe CST şi a luat simulări corect.
Dacă da, vă rog, ar putea da de dimensiuni şi alte lucruri?

Mulţumesc

Utilizaţi o valoare mai mică de energie pentru criteriile de simulare concluzie.Sună ca şi cum ai avea de energie, care este în continuare blocaţi în modelul dumneavoastră că încă nu a risipit sau radiat.Esti sigur ca sunt, folosind absorbţia graniţelor?S-ar putea să fie că-ţi simulare lucru este incorect închise din cauza unor condiţii de graniţă şi a energiei este obtinerea prinsi in interiorul lucru.

- Max

Da că rumegat fi motivul pentru care ... Eu sunt deschis, utilizând limita de condiţii.Acest lucru este pifa design pentru GSM 900/1800 MHz.Desi i-am obtinerea rezonant frecvenţe de la 900 şi 1800 MHz, dar cu puţină lăţime de bandă.Sunt folosind CST, astfel încât, în condiţii de graniţă o oferă opţiuni, fie cu adăuga spaţiu deschis sau deschis.Aveţi vreo idee wt ar putea fi de dimensiuni ale ochiurilor de celule??Eu voi încerca diferite condiţii de graniţă.

Aliza wrote:

Da că rumegat fi motivul pentru care ... Eu sunt deschis, utilizând limita de condiţii.
Acest lucru este pifa design pentru GSM 900/1800 MHz.
Desi i-am obtinerea rezonant frecvenţe de la 900 şi 1800 MHz, dar cu puţină lăţime de bandă.
Sunt folosind CST, astfel încât, în condiţii de graniţă o oferă opţiuni, fie cu adăuga spaţiu deschis sau deschis.
Aveţi vreo idee wt ar putea fi de dimensiuni ale ochiurilor de celule??
Eu voi încerca diferite condiţii de graniţă.

Salut,
Încercaţi să creşteţi numărul de simulate puls latimi.Veţi găsi-o în caseta de dialog Solver tranzitorii, la "Special".

P.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back