PIC18F4550 valoarea de transport plutitor cu problema USART.

• Thread starter hiren.dave@bhuved.com
  • Start date
H

hiren.dave@bhuved.com

Guest
HI, am conceput un program de mai jos. se da o eroare. Deci, ajută-mă să dau în această problemă
Code:
 # include # include # include # include # include void main (void);. Întârziere void (unsigned int); void sertx (unsigned char); int i, Y = 0, j ; de date char [] = "1.23"; char serx []; / / int str. = strlen (date); void main (void) {TRISD = 0x00; TXSTA1 = 32; SPBRG1 = 25; TXSTA1bits.TXEN = 1; RCSTA1bits SPEN = 1;. pentru (y = 0; date [y] = '\ 0';! Y + +) {serx [Y] = de date [Y]; sertx (serx [Y]);} serx [y] = ' \ 0 ';} void sertx (unsigned char K), în timp ce {(PIR1bits.TX1IF == 0); TXREG1 = k; întârziere (30);} void întârziere (unsigned int c) {for (i = 0; i

În opinia noastră, aveţi nevoie pentru a converti float in matrice char si apoi numai, veţi putea să trimiteţi acest lucru prin UART am scris o funcţie pentru a converti valorile float de matrice char se referă codul de mai jos, unsigned char * ..... retrun_char (float num) {unsigned char p [5]; unsigned char * p1; / / p = (unsigned char *) malloc (5 * sizeof (unsigned char)); char nesemnate idigit, idigit1, idecimal, idecimal1; idigit = num; idecimal1 = (num - idigit) * 100, în cazul în care (idecimal1> = 10) {idecimal = idecimal1/10; idecimal1 = idecimal1-(idecimal * 10);} else {idecimal = 0;} dacă (idigit> = 10 ) {idigit1 = idigit/10; idigit = idigit - (idigit1 * 10);} else {idigit1 = 0;} p [0] = idigit1 48; p [1] = idigit 48; p [2] = ' ";. p [3] = idecimal 48; p [4] = idecimal1 48; p1 = & p [0]; P1 întoarcere;} Good Luck

Ne pare rau prieten am uitat să menţionez de eroare. Acestea sunt erori. Eroare [1105] 'TXSTA1 ", simbolul nu a fost definit de eroare [1101] lvalue Eroare necesar [1105]' SPBRG1", simbolul nu a fost definit de eroare [1101] lvalue Eroare necesar [1105] 'TXSTA1bits simbolul nu a fost definit de eroare [ 1151], struct sau obiect de desemnare uniune de aşteptat: Eroare [1101] lvalue Eroare necesar [1105] 'RCSTA1bits simbolul nu a fost definit de eroare [1151], struct sau obiect Eroare Uniunii indicator de aşteptat [1101] lvalue Eroare necesar [1205], membru necunoscut " TX1IF "în" __tag_100 "Eroare [1128] operanzi compatibile scalare necesare pentru comparaţie Eroare [1118] de tip scalar de aşteptat în", "Eroare de situaţia [1105], simbolul" în timp ce TXREG1 "nu a fost definit [COLOR =" Silver "] [SIZE = 1] ---------- Mesaj adaugat la 06:35 ---------- Previous post a fost la 06:09 ---------- [/SIZE] [ / COLOR] Bună ziua, am rezolvat erori. Am fost puţin prost, în scris, un nume de registre. I-am scris TXREG1 loc de TXREG şi toate. Multumesc pentru ajutor ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back