PIC Adunarea: Cum de a declara o serie?

N

neoaspilet11

Guest
Baieti,

Am o problemă în PIC montaj.

1.) Sa presupunem ca am variabile ARG00 ARG01, ARG02, ARG03, ... ARGN, cum aş putea să le declare ca o matrice elemente spune ARG (0 la N)?

2.) Cum să accesaţi nth element al array spune de exemplu ARG (4)?

Prin modul în care aceasta nu ar trebui să abordeze modul de utilizare indirecte prin intermediul INDF şi FSR registre.
Array declaraţie este posibil withour folosind indirecte abordează moduri?

Multumesc pentru orice idei.

Citat:

1.) Sa presupunem ca am variabile ARG00 ARG01, ARG02, ARG03, ... ARGN, cum aş putea să le declare ca o matrice elemente spune ARG (0 la N)?

Bună ziua Jonw0224,

Mulţumesc,

Dar eu cred că vor fi obligate să utilizeze INDF şi FSR registre deoarece array este prea mare.cel puţin 120 de elemente şi 240 la cele mai multe elemente care ocupa de mai multe bănci de RAM registre.Are destul de obositor pentru ca trecerea de bănci în codificare.Cu toate acestea am facut o ultima noapte de cod pentru a satisface 240 elemente şi funcţionează perfect în regulă.

Vă mulţumim şi vă Happy New Year

neoaspilet11

Sunt de acord, în general, este mai uşor de a utiliza FSR şi INDF registre pentru manipularea arrays.O
sa recunosc, acest lucru este complicat, cu mai multe bănci şi tu cu siguranta nu doriţi să utilizaţi condiţionată compila bucla am sugerat.

Mult noroc şi la mulţi ani prea

-Jonathan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back