PHILIPS 69DC980

O

oebiedoebie

Guest
Am o mai mult sau mai puţin defect PHILIPS 69DC980 în linie auto CD player.
De radio, etc toate butoanele afişate încă de lucru, dar la CD player este defect.
Ea nu se mai joacă corect.De la aproape toate CD-am testat (aproximativ 40), numai una sau două juca corect.Cu cele mai multe dintre celelalte discuri, de TOC este citit corect butting încercarea de joc şi nu complet.Display spune "Err" si pe CD-ul este scoasă afară.Uneori, nu se juca, dar acesta trece peste aleatoriu şi nu există de mult zgomot în semnal audio.M-am uitat la ochi-pettern la RF test punct.Amplitudine este de aproximativ 0.8 VTT, este foarte fuzzy una nu destul de stabil (sare în sus şi în jos).Am curatat capacul şi se deplasează accesibil tuturor pieselor (viteze, motoare, şine, etc.)Player-ul este, de asemenea, foarte sensibile la vibratii.Chiar şi cel mai mic robinet pe carcasa cauze-l pentru a sări peste.Cred că unele controale de urmărire nevoie adjustement.
Exista 6 ajdustement vase pe PCB:
TE.G (eroare de urmărire a câştiga) TE.OF (eroare de urmărire offset) FO.G (Focus Obţineţi) FO.OF (Focus offset) PLL (PLL regla, de asemenea, verificate măsoară 4.231 MHz, pare OK),
precum şi o oală numit "24 "(???).

Oricine orice idei?

3333 MHz to częstotliwość pracy pamięci operacyjnej, nie DDR3, ale DDR4! Takie właśnie moduły pamięci przeznaczone do komputerów stacjonarnych zaprezentowała firma G.Skill. Zestaw składa się z czterech modułów DIMM o pojemności 4 GB każdy i należy do serii Ripjaws 4. Opóżnienia pamięci wynoszą 16-16-16-36. Jak informuje producent, pamięci są w pełn...

Read more...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back