Pentru a unor reţele de experţi, dacă o poate ajuta?

S

smart_man

Guest
salut,
Am o conexiune la internet DSL şi, de asemenea, o conexiune internet wireless .. pot combina cele două conexiuni de reţea pentru a avea o conexiune la internet de mare viteza, care este mai mare decât fie DSL sau de conexiuni fără fir .. dacă acest lucru poate fi happened.how pentru a realiza asta?

smart_man a scris:

salut,

Am o conexiune la internet DSL şi, de asemenea, o conexiune internet wireless .. pot combina cele două conexiuni de reţea pentru a avea o conexiune la internet de mare viteza, care este mai mare decât fie DSL sau de conexiuni fără fir .. dacă acest lucru poate fi happened.how pentru a realiza asta?

Cred că, prin utilizarea unor echipamente loadbalancing puteţi să vă măriţi lăţimea de bandă.Dar, IMHO, va fi capabil obiceiul de a împărtăşi o conexiune TCP peste 2 canale de la acelaşi timp, cu toate că, probabil, acest lucru poate fi făcut pentru UDP.

artem wrote:

Cred că, prin utilizarea unor echipamente loadbalancing puteţi să vă măriţi lăţimea de bandă.
Dar, IMHO, va fi capabil obiceiul de a împărtăşi o conexiune TCP peste 2 canale de la acelaşi timp, cu toate că, probabil, acest lucru poate fi făcut pentru UDP.

sinip a scris:artem wrote:

Cred că, prin utilizarea unor echipamente loadbalancing puteţi să vă măriţi lăţimea de bandă.
Dar, IMHO, va fi capabil obiceiul de a împărtăşi o conexiune TCP peste 2 canale de la acelaşi timp, cu toate că, probabil, acest lucru poate fi făcut pentru UDP.

Salut,

Nu, tu cant ...În primul rând, vă DSL conexiune bandă largă fără fir şi au diferite canale alocate pentru o lăţime de bandă aveţi închiriate alocate pentru acest serviciu, şi în al doilea rând, ISP-ar fi oferit poate două IP-uri alocate pentru fiecare, asa ca tu chiar cant.

the_risk_master a scris:

Salut,Nu, tu cant ...
În primul rând, vă DSL conexiune bandă largă fără fir şi au diferite canale alocate pentru o lăţime de bandă aveţi închiriate alocate pentru acest serviciu,

Multumesc pentru toţi cei care răspunde ... Nu înţeleg ce spui u de încărcare-echilibrare echipamente,, dar stiu ca sarcina de echilibrare algoritm,,, dacă am să-l utilizaţi peste UDP pot
combina acest două conexiuni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back