pe Internet întrebarea de securitate

T

techie

Guest
Eu am un cablu de conexiuni la Internet, atât în două ramuri de peste mări, din biroul meu.Aş dori să setup un fel de reţea între cele două, care poate permite utilizatorilor să utilizeze acelaşi server de fişiere de la ambele birouri.Aş dori sugestii de la utilizatori cu privire la modul în care acest lucru poate fi făcut şi care sunt riscurile de securitate implicate într-o astfel de conexiune.Riscurile includ riscurile virusului, a corupţiei şi a riscurilor de date şi de eliminare a riscurilor de proprietate intelectuală furt.Nu există nici o e-commerce implicate.

mulţumiri pentru orice sugestii

Salut

Pot să sugerez sa două moduri:

1.RVP
Veţi setup un VPN pentru birou propriu în interiorul TCP / IP reţelele

2.Remote Admin
vă va instala serverul Radmin în ambele părţi.Amintiţi-vă să setaţi o parolă pentru server.De asemenea, aveţi posibilitatea să restricţionaţi intervalelor de anchetă care ar putea conecta la acest server.tnx

puteţi sugera pe care software-ul pentru a utiliza în acest scop.Am o Win98 rulează pe ambele feţe

Techie Hi!

Cel mai bun mod în care poţi face ssh tunneling.Deci, se vor uni două birouri, conexiunea va fi encrypthed.F-ferestre sigure ssh client şi server SSH pentru NT cu tunel facilitate sunt aici:

http://www.f-secure.com/products/ssh/

Cele mai bune urări!Klug.

arata ca F-Secure este raspunsul la problema mea.Multumesc Klug

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back