PCI bridge sau personalizat FPGA pentru a construi o PCI Master SDRAM?

S

spktu

Guest
Ce diferenţa majoră între PCI, folosind un pod sau un personalizat FPGA pentru a construi o PCI Master SDRAM controller?
Care este cea mai bună soluţie?

Nu este sigur dacă am înţeles ce-ai meen.

Dacă doriţi să aveţi un bord care acţionează ca PCI sclav şi master,
precum şi cu privire la acest consiliu, au SDRAM, cu controller, vă bettwe utilizarea FPGA şi să integreze totul în FPGA.

Dacă doriţi să aveţi SDRAM off-bord, precum şi accesul-o cu
dvs. de bord, care acţionează în calitate de căpitan PCI, acest lucru poate fi făcut cu FPGA.

Am vazut unele personalizate PCI bridge chips-uri, dar nu sunt, practic, toate PCI sclavi.

Am ABS.nici o experienţă în FPGA.
Thats de ce cred, că PCI bridge este mai bine, dar cum să ataşaţi un controler de la SDRAM ca o punte de legătură?

Dacă PCI poduri cu PCI Master sunt rare, atunci poate sa o mai bună pentru a începe cu PCI Express pod, care este de sigur este un maestru?

PCI şi PCI Express sunt pur şi simplu BUS arhitectura.Ambele le pot sprijini în add-carduri, care poate fi căpitan, ţintă, sau ambele.

Într-un subsistem, PCI, orice program de carduri pot efectua cereri de la magistrala PCI.Deci, puteţi avea acces la principalele procesor care o carte, sau de memorie, şi, la rândul lor, propriul card poate, de asemenea, acces la sistemul principal de memorie, transparent, fără tulburarea principal procesor.Capacitatea de bord pentru a accesa alte interfeţe de peste magistrala PCI este "maestru".Dacă
dvs. de bord doar avea acces la principalele CPU sau de un alt maestru de pe magistrala PCI, atunci probabil ai nevoie doar de un "ţintă" interfaţă PCI.

Exemplu de ţintă şi panouri de masterat sunt:

ţintă:
- Multe plăcile video care au la bord memorie (deşi, cei care sunt, de obicei, AGP, AGP este similar cu PCI. Unele sunt carduri PCI).
-
Cele mai Ethernet controlers
- Multe plăcile de sunet

ţintă şi master:
- Placi video care se bazează în principal pe sistemul de memorie (care utilizează ca ceea ce numim 'memorie partajată ").
- Toate cartile pe care accesul la sistemul de memorie pe cont propriu.

Deci,
în cazul în cardul dumneavoastră nu are nevoie pentru a genera propriile tranzacţii privind sistemul PCI autobuzul, ei probabil că nu au nevoie de un maestru interfaţă PCI.

Reţineţi că, atât de masterat şi obiective poate genera în continuare cereri de întrerupere.

Dacă te uiţi la opencores.org, există o bază PCI (OpenSource).Havn't Am încercat-o încă, totuşi.PCI acţiona ca o punte de legătură între PCI OpenSource autobuz şi un standard numit iadeş.Iadeş este destul de simplu.Această bază este atât o ţintă şi de masterat, dar puteţi folosi ce vrei tu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back