PCB-uri

M

martinlau

Guest
Dear All,

Have a nice day, acest lucru este Martin de la OK PCB Productie Co.LTD.Well, Acum, aş dori să introducă Oke a firmei noastre la tine, care este un fabricarea profesional pentru diferite tipuri de plăcile cu circuite imprimate camerelor.

1.Nu doriţi să obţineţi de la PCB-uri de înaltă calitate şi preţ rezonabil?Pentru că există o mulţime de forţă de muncă şi a resurselor materiale în China, astfel încât să putem îndeplini cerinţele de tine.

2.Produsele noastre: Ne este specializata in productia de plăcile cu circuite imprimate camerelor 1 - 14 strat cu orice alte materiale pe care le solicitaţi.

3.Produsele noastre au fost aprobate de către UL şi certificată pentru conformitate RoHS.Sistemul nostru de calitate au fost certificat şi îndeplinesc cerinţele din ISO-9001: 2000.

4.Ne exprimam speranta de a stabili relaţii de afaceri prietenos cu mult timp şi de calitate you.Good, preţ rezonabil şi de 5 stele de serviciu sunt garantate.

5.Dacă doriţi să ştiţi mai multe, vă rugăm să contactaţi-mă, urgent.

6.În cazul în care nu există nici o anchetă, vă rugăm să nu ezitaţi să întrebaţi-mă!Toate cele bune!

Martin Lau

Vânzări şi Departamentul de Marketing

ADD: Yongsheng Industrial District, QiShi Town, DongGuang City, China
PC: 523511
web: http://www.okpcb.com.cn
MSN: martinlau527 (at) hotmail.com
E-mail: martinlau (AT) okpcb.com.cn
Mob: 86-013688967934
Tel: 0086-0769-86717780
Fax: 0086-0769-86717781
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

poti sa ai ce lasă-mă să vă lista de preturi sunt, şi de zile de la livrare.

Constat Sunt interesat în ambele single si double, PCB-urilor faţă de proiectele mele

Hot Wire a scris:

Ai de stabilire a preţurilor de informaţii?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back