PCB placari termina

J

jayleung

Guest
Salut, tuturor.Sunt un newbee pentru PCB design.Am o intrebare simpla despre PCB placari termina.

De fapt, de PCB oferă unele case de opţiune cu privire la final placari termina, cu:

condusa sudura, sudura duce gratuit, adâncime de aur, bare de cupru, aur imersiune, alb tin, OSP, Flash Aur, Soft de aur, de carbon Link, imersiune bondable aur şi argint.

Întrebarea mea este:

Nu sunt de design de soldermask pentru PCB, atât de opţiune, care poate fi folosit pentru a se lipi de SMT componenta pe el cu efort uşor?

Si ce sunt diferenţa dintre aceste opţiuni?

Orice informaţii sau de referinţă va fi binevenit.Mulţumesc în avans.

oricare dintre aceste opţiuni va face treaba, dar depinde de calitate a cererii.Dacă folosiţi foarte mare viteză, semnale de joasă tensiune merge placat cu aur opţiuni, în cazul în care un PCB, conducerea liber sudura va fi alegerea mea

avem a face pcb u dacă doriţi orice pcb, vă rugăm să sunaţi-ne 919886357761 numele meu este srinivasan

Gold platings sunt în principal utilizat atunci când aveţi conectori montat la bord, prin intermediul presei de cuviinta.Acestea ar putea fi scoabă pe Pogo PIN prize sau ar putea fi carte de marginea degetul conectori ca marginea unui modul de memorie.De aur are o rată foarte scăzută de oxid, asa ca nu pierde luciul şi degrada conexiune.

OSP este un organice care acoperă peste de cupru, care arde de pe timpul de lipit.Eu nu-l recomand.Are o foarte limitată valabilitate.Bare panouri cu OSP merge rău doar şedinţei de pe raft.

Bare cupru, de asemenea, o alegere proastă.De cupru va coroda rapid şi poate determina, fie probleme de montaj sau de probleme cu coroziune în domeniu.

Plumb sau fără plumb sudura se face prin punerea topit lipi de bare de pe bord şi apoi suflă-l cu un cuţit de aer.Acest lucru se poate lăsa unele sudura favoriţi între bine pitch tampoane.

Tin este o alegere destul de bine ca-l protejeaza de bord şi îl face uşor de sudura.

Totul depinde de preţul Adder.Dacă sunteţi în clădire fără plumb, atunci aş alege staniu sau fără plumb sudura.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back