Partea de Ajutor de identificare - EF25 Transformer

C

Chthonicdark

Guest
My Sony set top box recent scuipat manechinului,
DST-HD100A

Am reuşit să depisteze componenta care încalcă prevederile legale
, dar care au probleme căutarea pentru o parte echivalent cu
să o înlocuiască cu.

Un transformator cu marcaje EF25 11
şi o grămadă de numere eu nu pot face sensul.
ambalare: 4 pini partea primare, 3 ace folosite pe secundar

http://www.tradeeasy.com/photo/seller/492161/lgraphic/rastar008.jpg
Se pare ca transformator de pe această pagină,
(cea de pe stânga jos)

http://www.altronics.com.au/index.asp?area=prod&grp=361&list=0&pg=2&sort=code
Acest loc se vinde transformatoare, dar nu au nici o idee pe care o în cazul în care este adecvată.

Costul pentru a înlocui consiliul de întreaga putere este ~ 50 in functie de centru de servicii, poate mai ieftin să cumpere o cutie nouă ...
Orice ajutor ar fi apreciat

Este probabil o parte OEM care nu este disponibil de la orice producător pentru vânzare cu amănuntul.Puteţi fie să poată analiza circuit sau relaxaţi-vă transformator pentru a obţine un caiet de sarcini.EF25 este mărimea de bază, probabil că are un gol de aer, care trebuie să fie cunoscute.Dacă nu doriţi să repare transformatorul tu însuţi, apoi bobinajul raţia poate ajuta să obţineţi un tip de înlocuire.Unele standard de off-line transformatoare Switcher sunt disponibile de la producători.

BTW.: De unde ştii, că nici alte părţi sunt defecte, cu sursa de alimentare?

Am verificat tensiunea de alimentare,
Fuse este încă intactă (continuitate a verifica)

Opto-isolater pe partea principală este obţinerea 120V, în secundar 0 volti
Ei bine eu nu pot spune dacă altceva este greşită pe partea secundară, fără putere.
4 pini pe partea primară de referinţă transformator de tensiune de la acelaşi solului

Nr tensiune oriunde pe partea secundară a consiliului de putere.
Nr semne fizice de leziuni pe alte componente, deşi mărcile de fum brun poate fi vazut in partea de sus a carcasei ...
(Am făcut înlocui un condensator leaky pe partea de primar)

Service Center nu pot furniza o parte de înlocuire pentru doar transformator, care este frustrant, dar de înţeles, cred.

O cutie costă SD în jurul AUS de 50 $ si un consiliu de înlocuire pentru această unitate costuri la fel.
Du-te cifra ...Adăugat după 13 minute:A fost citit aici elses despre cineva problema
http://groups.google.com.au/group/sci.electronics.repair/msg/58392eab215a70dc

"Este foarte probabil ca un fitil interne termică îngropat în transformator de
primară de lichidare nu a reuşit.Aceasta fiind situaţia, ar trebui să fie un loc de muncă uşor de
măsură de contorul secundar al transformatorului cu un ohm-pentru a determina sa
de configurare.Mi-ar aştepta cel mai probabil să fie un singur centru chemat
lichidare, caz în care, metru dvs. va citi ohmi destul de scăzut între toate
trei terminale secundare.

Arunca o privire pentru a vedea dacă există un redresor pod, şi două capace de uniformizare.
Dacă există, atunci centrul de la robinet va fi conectat la sistemul de la sol, precum şi
podul se va produce un negativ şi o cale ferată pozitiv, în ceea ce priveşte
pământ.Aveţi posibilitatea să obţineţi o idee destul de justă a tensiune secundară prin analizarea
, la tensiune nominală Caps uniformizare după pod.Luaţi cu privire la
20% din această tensiune, iar apoi se înmulţeşte rezultatul cu 0.7.Deci, în cazul în care Caps evaluat
spune de la 25V, scoate 5V = 20v si apoi se înmulţeşte că, cu 0,7 = 14v, astfel încât
transformator ar fi de natură, fie evaluat 12V - 0 - 12V sau 15V - 0-15V.
S-ar putea să fie bine 12v autorităţile de reglementare cum ar fi 7812 şi 7912 după pod,
si 20v de intrare ar fi o cifră bună pentru acestea."Este această abordare în valoare considerare?

Discuţia citat nu se aplică în cazul dumneavoastră, cred.It's care se ocupă de reţeaua de alimentare frecvenţă transformator, nu o SMPS la fel ca în cazul dumneavoastră.

unlikely to utilize a thermal fuse in the transformer, cause other parts have higher thermal load, particularily the switching transistor or HV switcher IC.

Un întrerupător de aprovizionare este foarte
puţin probabil să folosească o siguranţă termică în transformator, cauza alte părţi au mai ridicat de încărcare termică, în special tranzistorul de comutare sau de IT Switcher IC.

Eu încă nu văd de ce vă aşteptaţi transformator care urmează să fie defect.Verificaţi de bază ar fi pentru DC tensiune în întreaga condensator primare, ar trebui să fie de exemplu, 160 V, cu nici o sarcină de 115 V CA.

Nu sunt foarte familiarizat cu lucrările de reparaţii, bunuri în special în putere şi acest lucru este mai mult sau mai puţin prima dată pentru mine ...

Condensator primar?faptul că ar fi ceva care ar fi evaluat în jurul 450V, 68UF?
Tensiune a fost de aproximativ ~ 120 AC ultima dată când am verificat.
(tensiune de alimentare 240V)Dar nu ar trebui să mă trebui să văd o tensiune de cel puţin undeva pe partea secundară a consiliului de circuit, cel puţin?
Pinii de pe partea primară a transformatorului arată ~ 120V

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back