P * Otel DXP NC drill fişier de generare

P

psmeets

Guest
Salut,

1) atunci când vreau să-mi de export Pr. * Tel D \ x \ P, dosar la Gerber şi un exerciţiu de fişier NC apoi, uneori, de iesire nu poate fi citită într-un vizualizator Gerber independente precum Gerbview, numai în Camtastic - care este un produs Altium.

2) Când m-am schimba straturi de a fi exportate apoi, uneori, straturile vechi încă mai poate fi văzut în cazul în care C * fişierul mtastic este generat.Este aceasta o eroare sau sa fac ceva greşit?

Există o modalitate de a converti Pr * formatul tel atât de Gerber reale şi excellon real este exportat?Sper ca cineva mă poate ajuta, am blocat timp de 2 săptămâni acum.

Pe toată lumea Vă mulţumim!

DXP iesiri un format standard Gerber.Nu există nici o conversie este necesar.Dacă nu puteţi citi fişiere cu alţi privitori, faci ceva gresit.

Esti producătoare de RS274X sau fişiere RS274D?Dacă sunteţi de luare fişiere RS274D, trebuie să aveţi un fişier apeture cu ei sau nu puteţi citi le în mod corespunzător în orice vizualizator Gerber.RS274X a apetures turnat, astfel încât nu aveţi nevoie de fişiere suplimentare.

Tu folosesc termenul "export" atunci când vorbesc despre Gerbers.DXP are un element de meniu "de fabricatie Outputs> Fisiere Gerber", care vă permite să setaţi straturi si parametrii de ieşire diferite.Sunteţi sigur că aţi configurat corect de ieşire?

Fişier NC drill este ieşirea în două formate diferite de către DXP.Unul este un fişier binar Excellon, celălalt este un fişier text.Utilizaţi fişierul text - practic nimeni nu utilizează versiunea binare.

Gerbview are dificultati cu unele apetures flash, în orice fişier Gerber.Aţi putea încerca să Viewmate, CAM350, Gerbtool, etc Există o grămadă de telespectatori acolo.Viewmate este gratuit la:

h ** p: / / www.pentalogix.com / Download / download.html

(*= t)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back