P * otel DXP / / CAM => PCB

V

Vauxdvihl

Guest
Hi friends,

I-am luat un PCB foarte complicate (consiliul de mechniacal, dimensiune, nu se lăsa) în cazul în care eu am luat numai fişiere de la Gerber.

Este posibil să importe straturile bord (nu straturi electrice) la un consiliu de PCB sau proiect?

Mulţumesc foarte mult

Cu respect

Protel vă permit să import întregul lot de fişiere Gerber.
Chiar redactor deschis PCB apoi mergi la File -> Import si alege lot Gerber, în "Fişiere de tipul" filtru de pe fund.

Dacă aveţi burghiu fişierul de asemenea, puteţi lăsa DXP inverse bord pentru tine.Aceasta va transforma în stratul de tampoane individuale prin VIAS în cazul în care există găuri, şi va elimina de cupru redundante.Pentru pas-cu-pas instrucţiuni, aruncaţi o privire la:

h ** p: / / www.protel.com / resources / learningguides / tutoriale / camtastic_importexport.pdf

Dacă doriţi doar să importaţi straturi individuale, va trebui să editaţi manual Gerber dosar la spre a pune pe ei într-un format care poate fi importate direct în editorul de PCB.Pentru instrucţiuni, arunca o privire la pct. 2215 de plecare de pe pagina de mai jos şi să introduceţi numărul element în motorul de căutare:

h ** p: / / www.protel.com / resources / KB / default.asp

(*= t de mai sus)

Eu nu aş spune Camtastic este instrument pentru locuri de muncă, acesta este un instrument care este aproape acolo, dar inca mai are multe probleme de propriile sale.

Dacă se poate utiliza un alt instrument, cum ar fi CAM350, Gerbtool sau similare, care poate export, un format de fişier PCB care poate fi deschis în DXP direct ca tampoane, OrCAD sau accel v-ar fi mai bine să faci asta.

: R

Citat:

Eu nu aş spune Camtastic este instrument pentru locuri de muncă, acesta este un instrument care este aproape acolo, dar inca mai are multe probleme de propriile sale.Dacă se poate utiliza un alt instrument, cum ar fi CAM350, Gerbtool sau similare, care poate export, un format de fişier PCB care poate fi deschis în DXP direct ca tampoane, OrCAD sau accel v-ar fi mai bine să faci asta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back