OVP, OIP şi OLIP în SMPS?

A

aunglay

Guest
În SMPS de design de fişier ataşare,
Am constatat că supratensiunii şi supracurent sunt simţit de la secundar de curent trasformer.Overload Flyback sensing este de la primary.I ar dori să ştie câteva întrebări despre circuitul ca aceasta de mai sus.
1.Can curent şi tensiune senzori de circuit fi conectat la oricare parte a transformatorului?
2.More explicaţie, în condiţii de supracurent şi Overloadcurrent.
3.Can supratensiunii şi supracurent să apară în acelaşi timp?
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Voltage sensing este cel mai bun făcut în secundar.Vrei să sens de tensiune reală, care poate face orice daune în cazul în care iese din esenţă.

Pentru senzorul de curent ar trebui să fie, de asemenea, făcută în secundar, dar în acest caz, deoarece aveţi o singură ieşire, o puteţi face în primar.Primar va reflecta curent secundar de bine si este mult mai uşor de făcut, deoarece nu aveţi nevoie de izolare.
Dar, dacă aveţi mai multe iesiri, apoi primare curente numai vă spune că suma curenţilor de ieşire este în limite.Cu toate acestea, una dintre aceste curenţilor secundare ar putea fi în afara intervalului, în timp ce altele sunt la zero.Astfel, primar sensing ar fi bine să indice supraîncărcare generale, în sensul că puterea totală de ieşire este în curs de depăşit.Dar, curenţii de ieşire individuală ar trebui să fie monitorizaţi separat.

Primary sensing poate detecta, de asemenea, un transformator nu a reuşit de redresor.Oricare din aceste eşecuri va provoca creşterea curent primar, deşi curenţii de ieşire sunt zero sau în raza de acoperire.

Supratensiunii şi supracurent, în general, nu poate avea loc simultan, dar cred că este de conceput că într-o anumită configuraţie, dată fiind o anumită eroare în circuitele, s-ar putea întâlni-le, în acelaşi timp.De exemplu, cu condiţia de supratensiune este prezent, dar circuitele nu răspunde, puteţi aplica o tensiune prea mare pentru a încărca şi de sarcină atrage curent excesiv.

Eu încă confunda cu privire la următoarele
supracurent din cauza sarcinii sau de linie?sau amândouă?

Vă rugăm să răspundeţi misunderstanding.Thanks meu toată lumea o mulţime de rezolvare.1.Can supracurent în secundar (sarcina) provoca de încărcare primare curente?
2.Does Overload în medie primare curente datorate <Load> de ieşire sau de alte fapte?
3.Why două sensings curent este folosit în acest circuit (supracurent şi supraîncărcare cu curent?

1.Da.La urma urmei, puterea de ieşire vine de la primar, astfel încât nimic care afectează secundare vor fi reflectate la primar

2.Overload în primare pot fi cauzate de componentele defecte, de asemenea.De exemplu, un transformator cu unele se transformă shorted sau a unui redresor defect.
Acestea vor determina primare curente să crească, dar wiill nu au un efect asupra secundare (cu excepţia cazului de eroare este suficient de grave pentru a împiedica funcţionarea în total).

3.Pe partea primară, este, în general, de făcut pentru a proteja MOSFET.A se vedea mai sus: nu toate suprasarcini primar au o rădăcină într-un curent de înaltă secundar.

Pe secundar, a fost făcut pentru că, probabil, o limită de precise curent a fost dorit.În plus, există o altă lichidare pe transformator, care furnizează puterea de a ceva.Astfel, intrări-de protecţie adverse nu s-ar fi oferit protecţie prea mult în cazul în care lichidare a fost descărcate.(Primar-side vede suma puterilor).

În plus, cred că şuntul actuale din secundar este, de asemenea utilizat pentru a măsura valoarea actuală, nu numai pentru a excursie de protecţie (nota opamp după optocuplor, hrănirea una dintre intrări analogice pe PIC).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back