Oscillator întrebare despre zgomot

S

svensl

Guest
Eu nu sunt sigur ce upscaling înseamnă într-un oscilator.Poate cineva mă poate ajuta înţeleg următoarele:
De zgomot Flicker scade la 10 dB pe deceniu într-un complot tipic densitate spectrală.În cazul în care zgomotul este de până-convertit de frecvenţă de oscilaţie într-un VCO, este caracterizat prin densitate spectrală a oscilatorului care se încadrează la 30 dB pe deceniu.

Eu nu înţeleg procesul de sus-conversie şi a vedea modul in care schimbarile de zgomot de la 10dB pe deceniu la 30dB pe deceniu.

Mulţumesc

Localizează Flick de zgomot la frecvenţe joase, de exemplu, 1 / F, astfel, în complot densitate spectrală este de 10dB, dar din cauza procesului de upscaling, zgomot de frecvenţă joasă pâlpâirea este de până convertered la 1/f3, astfel încât panta este de 30 dB.30 db înseamnă panta aproape-in-zgomot de fază în termen de o parte 1/f3

De zgomot Upconverted pâlpâire se face cu contribuţii de zgomot de la fiecare armonice, care sunt adaptate de către Frecvenţemetri centrale.În conformitate cu teoria faza de zgomot (Hajimiri et. Al), zgomotul acumulative aproape de frecvenţa centrală depinde la 1 / (2 * pi * f) ^ 3.Base-banda de zgomot pâlpâirea oferă o sumă mare de această fustă-a analizat de putere densitate spectrală.

Cred că ar trebui să verificaţi ali sau de hârtie THLee privind zgomotul de fază oscilator, în care ei au dezvoltat teoria LTV pentru zgomotul de fază.
Din cauza inerente integrantă din taxa de injecţie de zgomot şi prin modularea faza, nu va exista 1 / f ^ (x 2), de zgomot, în care 1 / f ^ x este PSD de zgomot originale.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back