oricine sugerează circuit pentru CMOS pentru a logica TTL de conversie

K

kushal.khanal

Guest
Bună din nou, fete baieti n!

Aşa cum se arată în anexa de mai jos,

care este problema de a opamp de intrare este de 6-8V dc, care este primul caz;
acum, deoarece opamp este folosit ca un comparator, ea oferă 4-5V de ieşire, care este dorit;

DAR, chiar şi atunci când la intrare de comparator este de 200-300 mV încă de ieşire este de 4-5V.

Acum, de fapt mult mai interesant este că, dacă am de aprovizionare cu comparator 6-8V dc de la o sursă de tensiune separat, un comparator oferă 4-5V de ieşire din nou, care este de dorit.

Acum, când la intrare de comparator este de 200-300 mV, de la o sursă de tensiune separat, de ieşire este de ordinul a 200-400 mV, care este absolut corectă.

Dar, în mod evident, eu nu pot lua 6-8V de intrare de la o sursă de tensiune separat (am de utilizare a 6-8V DC generate în cadrul circuitului mea.

Este ?????? subteran curentul care joacă rolul

Dar, de vreme ce am folosit 7809 ca regulator de tensiune de alimentare şi nu este doar un singur IC înainte de această etapă; Deci, eu nu cred că actuala este cauza.

Deci, ce trebuie sa fac ??????????
Orice ?????? experienţe similare

Cu respect,
Kushal Khanal
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Divider de tensiune de intrare ar trebui să fie la Vcc / 2 pentru compatibilitate de intrare CMOS.Pune două rezistenţe de valoare egală ca un compas tensiune aici, jonctiunea de gând să PIN 2 din amperi op (1in-).Utilizaţi 10k, 1meg este prea mare.

Ieşire ar trebui să poată să se scufunde 1mA sau în aşa fel, la logică = scăzut şi arata ca un circuit deschis (sau mai multe k), atunci când ridicat pentru producţia sa arate ca o putere poarta TTL.Puneţi un catod dioda (vârf de săgeată) direct la PIN 1 din LM358 şi anod de a Vcc prin 5k.De ieşire TTL va fi la anod a acestui diodă.Scoateţi celelalte două rezistenţe la ieşire.

AA1LL a scris:

Divider de tensiune de intrare ar trebui să fie la Vcc / 2 pentru compatibilitate de intrare CMOS.
Pune două rezistenţe de valoare egală ca un compas tensiune aici, jonctiunea de gând să PIN 2 din amperi op (1in-).
Utilizaţi 10k, 1meg este prea mare.Ieşire ar trebui să poată să se scufunde 1mA sau în aşa fel, la logică = scăzut şi arata ca un circuit deschis (sau mai multe k), atunci când ridicat pentru producţia sa arate ca o putere poarta TTL.
Puneţi un catod dioda (vârf de săgeată) direct la PIN 1 din LM358 şi anod de a Vcc prin 5k.
De ieşire TTL va fi la anod a acestui diodă.
Scoateţi celelalte două rezistenţe la ieşire.

i think u trebuie să utilizeze un divider de tensiune de la intrare.,

Mai întâi de toate, nu aveţi nevoie de capacul de intrare răsturnat din acest circuit.
În al doilea rând, acest lucru este un dispozitiv bipolar, curentul de la baza (de intrare noninverted) trebuie să fie de peste 6 microamps.Mi-ar verifica circuit care hrăneşte non de intrare răsturnat.
Notă: aveţi 8.59 microamps privind contribuţia răsturnat din acest circuit.Acest lucru este OK

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back