Orice tips pentru densitatea de imprimare în creştere?

B

Big_Nige

Guest
Folosind Eagle, am rula un cateva teste cu HP LaserJet 4000 mea imprimantă folosind de film de transparenţă, iar eu nu sunt foarte impresionat - în zonele negre sunt încă translucid.

Am incercat folosind un conducător auto diferite de imprimare (LaserJet 4L), care permite densitatea de a fi crescut.Nu părea să facă nici o diferenţă, deci, probabil, imprimanta nu poate face faţă.

Orice sfaturi pentru crearea unei imprimare mai întunecat?Poate că o mass-media diferite, sau folosind o imprimanta cu jet de cerneală?

Salut,

Gandea despre obţinerea o imprimantă HP ca unele probe am văzut uitat bine, comparativ cu imprimanta, fratele meu - sunt folositi un cartuş Original HP?

Să presupunem că sunteţi folosind-o într-un proces UV - dacă acest lucru ai putea imprima două copii şi suprapune-le pentru a oferi o densitate mai bune, dar poate fi o durere de a obţine şi ţineţi-le în registru.

Ca o alternativă la filmul trans încerca ieftine hârtie de calc - un grad mai gros mai bine, UV nu vede o mare parte din opacitate de hârtie de urmărire.
LASERSTAR, un film uşor opacă este de asemenea foarte bun.

Nu există spray utilizat pentru a mări contrastul.Vă rugăm să aruncaţi o privire la http://www.screenprintingsupplies.com/Sprayway_SW-208.htm
Eu cred că marca este diferită în orice ţară.Ive 'tested it şi it works fin.Adaugă după 9 minute:De asemenea, Google pentru:
SPRAYWAY Toner DARKENER
Casey's BlackAdăugat după 3 minute:şi ultra-negru ™ fixativ

Am facut niste teste foarte şi am descoperit că laser-darkeners de toner (pentru care puteţi utiliza White Spirit) creşte contrastul rezultă din dimensiunea de toner, dar nu, de fapt, creşte densitatea - într-adevăr, cum ar putea ei.

Cu mulţi ani în urmă, am fost capabil să transfere de toner de printare laser pe suport de hârtie, direct la un PCB prin apăsându-l folosind un fier încălzit.Densitatea de toner a fost foarte bună şi suficientă pentru a face acest lucru.In zilele noastre calitatea de toner este atât de departe de ea ca eu nu pot.De aceea acum Im 'folosire un spray pentru a genera un bun negativ, pune ir peste un film sensibil lumina UV şi iluminate-l utilizând o lampă de 500W bec.Calitatea negativ este suficient de bine pentru a face acest lucru, dar încă mai pare a fi translucid pentru ochi.
De asemenea, am constatat că intotdeauna originalul cartriges dau cel mai bun rezultat.Din nou, acest lucru pare a fi o problemă de toner de calitate.

Expunând materiale tipărite la "Benzyne" vapori va creşte desnity de toner.Benzină Puneţi într-o tavă şi ţineţi aproape chestiune de suprafaţa lichidului pentru 1 sau 2 minute.Aveţi grijă să nu atingeţi chestiune proted la benzina.Totul va fi spălate.Succes

Cât durează imprimanta fost întreţinut.Service va îmbunătăţi calitatea de imprimare.Am văzut-o în experienţa mea.Există un pahar care reflectă fasciculului în imprimantă.Dacă este colbăit off, tu vei a lua mai multa profunzime.

Nandhu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back