orice sugestii sau idei salutat.

N

nafees_eee

Guest
http://www.patentstorm.us/patents/6531791-fulltext.html

Proiectul meu este similară cu cea menţionată în acest site.
Eu folosesc o baterie de referinta în modul meu.această baterie este utilizat de către un comparator pentru a compara tensiunea dintre el şi o producţie invertor.acum acest comparator este conectat la microcontroler care spune M-controller de putere rămase în baterie invertor.

invertor conecteaza la trei încărcături prin trei relee.

acest microcontroler este conectat la cele 3 relee.în funcţie de puterea rămase în invertor microcontroler trebuie să dea semnalul pentru a relee pentru a activa.în cazul în care invertor de putere se situează sub un releu limită de cretain 3 trebuie să fie activat.în cazul în care scade sub un alt releu anumită limită care 2 trebuie să fie activat atunci, după că 1 releu, în acelaşi mod.

aceasta este ceea ce este de făcut ca acest proiect.poate cineva să mă ajute şi să spună dacă aceasta este o idee fezabilă?poate fi facut?
dacă da, cum?Vă rugăm să arunce nişte .. luminai sînt complet o .. newbeechiar acum incepand despre electronica.

Cele mai multe microprocesoare va face acest lucru, de a învăţa cum să facă acest lucru, care este partea cea mai grea.Din descrierea un MCU mici, 8 biţi, cum ar fi PIC ar fi locul de muncă.Cele mai multe au o construit in analog Convertor digitale, care ar putea monitoriza tensiunea pe fiecare baterie şi apoi afară pune la releele în funcţie de necesităţi.Arunca o privire la www.byvac.co.uk pentru releu şi a legăturilor, ele fac, de asemenea, un procesor ARM care este uşor de folosit, dar ar fi nejustificată pentru această aplicaţie.

Salut,
Folositi un comparator quad ca LM139 Naţional.Utilizarea trei dintre ei, cu trei limite de derivate de la dvs. de referinţă şi comparaţi cu intrare dumneavoastră.Rezultatele Comparator va arata 000,001,011 şi 111 pentru condiţiile menţionate de dumneavoastră.Puteţi folosi de circuit aa simplu 3x3input NAND pentru a codifica aceste biţi pentru a selecta trei relee sau să facă un proiect complicat din el folosind un microcontroler, alegerea este a ta.
Cu respect,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back