Optinion despre Mentor BoardStation

I s-au folosit Board Station.la prima dată, este foarte greu pentru mine pentru a înţelege structura de Design Arhitect, dar aspectul camerei cu staţie RE este mai uşor.Este ca la fel cu Expedition, dar îmi place mult de bord Expedition staţie.În prezent, puteţi traduce Lib de proiectare şi de a forma PowerPCB Expedition foarte uşor, astfel că aceasta este o soluţie pentru highSpeed Design.înainte am o mare Lib de PowerPCB4 şi acum,
nu pot traduce aceasta expeditie pentru a folosi.Multumesc Mentor Graphics.

Am folosi, de asemenea, Cadence Allegro highSpeed pentru proiectare, si am concentra pe el, deoarece există multe multe companiei să-l utilizaţi.electrice constrânge de allegro foarte puternic pentru a verifica cu mare viteză Design.şi pentru schematică, U, se poate utiliza prin tragere Orcad Capture.până acum, am încă utilizare Orcad Captură de desen schematic deoarece concept destul de HDL dificult.

Dacă
dvs. de client nevoie de design la bordul Station, U, trebuie să-l folosească.cu mine, nu îmi place asta.I Love Cadence Allegro şi Expedition

Toate cele bune

Concat

Am fost folosind Expedition de ceva timp în urmă.
Dar am observat Board Station şi
sunt în căutare de câteva informaţii despre el.
Deci, vă recomandăm să folosiţi Expedition sau Allegro?Care
este cel mai bine?

Allegro este mult mai bine decât expediţie, deoarece acesta a simplă de fişiere în structura de dirijare şi înţelept ca inbuild spectre, dar nu există o astfel de instrument pentru dirijarea inbuild în expeditie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back