Opinii despre instrumente CAD pentru Windows și Linux

C

Captain

Guest
Vestea buna este ca acum avem mai multe instrumente CAD pentru PC-uri. Windos și Lnux. Câți dintre voi sunt încă utilizați Unx? Urasc stație de lucru meu. E de 20 de ori mai scump decat x86 mea, dar se execută de 5 ori mai lent. Plus are urât C0E. Da, am mai procesoare și memorie în x86. Ce rușine. (": Răul:")

hi, în experiența mea, bună doar WS este stabilă, linux este de asemenea stabilă, dar au nevoie de un maestru pentru a menține și a depana-l.

Da. Pot să înțeleg asta. WS vine cu sistemul de operare de instalare implicită. Nici o inovatie reala de ani de zile. Deci, este mult mai ușor pentru CAD vânzător să livreze un fel de instalare și să se joace pachete. LNX pe de altă parte, vine cu prea multe arome. Unele dintre biblioteci CAD preferate și utilități trebuie să fie instalat de către administratori manual. Un exemplu este și motivul CSH. OMI BASH este mult mai puternic decât CSH, dar nu este shell implicit pentru WS. Sunt de acord că este dureros pentru a căuta, compila și instala aceste pachete gratuite pentru LNX. Este o idee bună pentru cineva pentru a seta o pagină specială care se leagă la aceste lucruri? Încercați să lăsați este departamentul muta mai multe instrumente la PC-uri.

PC + Linux (ferestre) este capricios pentru personal (un utilizator). Stație de lucru este mult mai suitble pentru mulți utilizatori decât PC-ul. WS este mai stabil decât PC-ul.

WS este mult mai stabil și sigur pentru datele de proiectare

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back