opamp de design pentru bandgap

A

avinash

Guest
în timp ce proiectarea opamp pentru prima pentru bandgap, ce sunt în caietul de sarcini al opamp că ar trebui să ţină seama de alte mari decât câştiga.

Avantajul mărit de la toate temperatura condiţie şi, de asemenea, necesitatea de a verifica stabilitatea

Vă sugerez u ridica o carte de bază analog şi citeşte capitolul privind bandgap design.aproape nici un bine cunoscut analogic de design de carte va ajuta.

Ai grijă de offset a amplificatorului de tensiune, deoarece acest lucru va offset direct reflet în bandgap de tensiune.

Bastos

Iti sugerez sa verifica unitatea câştig de latime de banda.În cazul în care feedback-ul nu este suficient de repede.De bandgap va vibra.

Aveţi nevoie de o mică offset pentru amplificator.Ca compensate TC, de asemenea, efect total TC a BGR.Ai nevoie de mare câştig pentru ca amplificator de care aveţi nevoie pentru a obţine reduse de eroare ca fionally atinge aceeaşi curenţi în ambele ramuri.Lor este, fără îndoială, thst sistemul trebuie să fie stabile.
BGR trebuie să aibă o bună linie de reglementare şi PSRR.The choise de amplificator topologie este critică.De iesire din amplificator se duce la poarta de tranzistori PMOS de pompare, care sunt actuale.Pentru a face ca sursa de alimentare clipoci mod comun, vă amplifiermust trece complet de alimentare cu energie rippel la ieşire.Astfel vei vedea clipoci atât la poarta si sursa de PMOS.
Amplificator
dvs. trebuie să aibă bune CMRR.
Sper că vă ajută

scăzut de intrare compensate şi, de asemenea, scăzute compensate purtat de vânt.Stabilitatea problemă,
având în vedere că paristic capacitate de la PMOS curent oglinda se întâmplă pentru a găsi o nouă poziţie de pol. (Mai
ales pentru două etape opamp cu compensare Miller)

De câştig de amplificator nu este cel mai important,
cel mai important factore este compensată de tensiune de la amplificator, care poate afecta foarte mult bandgap de referinţă.

lăţime de bandă şi compensate de tensiune DC şi câştiga.

De asemenea, trebuie să ia în considerare a zgomotului, şi psrr
spec.

Iti sugerez sa iau niste bandgap de exemplu, este o metodă rapidă.

ICMR de op-amperi ar trebui să fie mai aproape de cutin tensiune a jonctiunii pn dioda.

De offset este foarte important pentru a Opa, este grav afectat de referinţă de tensiune

De offset este foarte important pentru a Opa, este grav afectat de referinţă de tensiune

De OPAMP asigura că două noduri au aceeasi tensiune la o tensiune de referinţă bandgap; acest noduri sunt conected la intrările OPAMP

Cum OPAMP a se asigura că aceste două noduri au aceeaşi tensiune DC?(= 0,7 volţi )..............de simetry?.
Am înţeles că, în cele două intrări AC poate avea aceeaşi tensiune, prin feedback-ul şi sa ridicat profit; dar
de ce in DC?

Mulţumesc

sina25 wrote
De OPAMP asigura că două noduri au aceeasi tensiune la o tensiune de referinţă bandgap; acest noduri sunt conected la intrările OPAMP

Cum OPAMP a se asigura că aceste două noduri au aceeaşi tensiune DC?(= 0,7 volţi )..............de simetry?.
Am înţeles că, în cele două intrări AC poate avea aceeaşi tensiune, prin feedback-ul şi sa ridicat profit; dar
de ce in DC?

Mulţumesc
-------------------------------------------------- --------------------------------------------
Dacă ambele intrări de la o opamp în BGR este 0.7V apoi mi ICMR (min) trebuie să fie mai mică de 0.7V.Sunt la fel de proiectare cu un proces de 5V şi 0.756V V, este posibil pentru mine pentru a realiza acest mic ICMR (min) valoare.Am încercat cu un tip de intrare diferenţială NMOS pereche ca prima etapă a opamp.

Thanx cu avans ................

Este impossible.The V de la intrare nmos va creşte de V între S şi B. şi U încă nevoie de un Vds.So am sugera u folosit pmos de intrare OA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back