Op-Amplificator de semnal pentru Conditionat ADC

P

puppet.rhapsody

Guest
Max, toate

Am încercat să proiecteze un circuit de intrare pentru un ADC.ADC1173 este deja selectat pentru noastră de design.Pentru a obţine o tensiune de referinţă stabil pentru cip, circuitul de mai jos este sugerat.Motivul pentru care, în conformitate cu specificaţiile.foaie, a fost faptul că acest op-amper circuit a scăzut sursa impedanta, posibila reducere a zgomotului.Înainte să mergeţi mai departe şi orbeşte urmaţi sugerat circuit diagrama, am încercat să înţeleg operaţionale principiu în spatele ei,
în primul rând.Din păcate, nu este de lucru bine.

My întrebarea principală ar fi ...

1.are op-amper, LMC662, funcţionează la fel de simplu tampon, chiar dacă acesta a bjt conectat la nodul de ieşire?

2.Care ar fi tensiunea de ieşire de la op-amper, peste 100 ohm registor înainte de bjt?

Eu nu am acces la un program de simulare de încredere, cu o bună bibliotecă, aşa că nu putem avea încredere cei care am încercat.

Sunt un inginer junior în Co-op şi încă de învăţare.Orice intuitiv sfat ar fi foarte apreciat.

Cu stimă,

YUI
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

1.cele două opamp / bjt combos sunt doar tampon pentru a oferi suficient de curent pe VRT şi VRB.

2.este de aproximativ de tensiune pe care 1.20k rezistor vbe de 2n3904 pe de parte pozitivă, şi - vbe de 2n3906 pe partea negativă.

Bună, Millwood.Multumesc mult pentru un fel de răspuns şi explicaţie.

Pot să vă rugăm să adresaţi câteva întrebări suplimentare?

1.Aţi menţionat că OP-Amplificator / BJT combos sunt suficiente pentru curent de aprovizionare pentru cip.Acesta este cazul pentru acest chip doar, din moment ce sa interne legătură între VRT VRB şi,
ca urmare a modul în care este proiectat pentru referinţă V?Este seemd puţin ciudat,
pentru că de obicei, ne-o dorim mai mic curent întâmplă într-un chip cu inaltime de intrare impedanta.

2.Cum de-Vin urmează a tensiunii de intrare, nu-op Vout de amperi?Dacă este vorba despre o tensiune de urmaş, se pare mai rezonabil că Vout urmează Vin şi VRT ar fi mai degrabă (Vout - vbe).Încă o dată, apreciez pentru a răspunde la fel.

YUI

1.Eu nu sunt foarte sigur de ce VRT / VRB că are nevoie de mult de putere - eu inca nu s-au să te uiţi la datasheet pentru dispozitiv şi aş sugera că te uiţi acolo.

2.Nu ştiu ce Vout este vorba despre tine.Aceasta arata ca o astfel ADC său de iesire este digital.

sperăm că ajută.

Oh,
îmi pare rău.

Ar fi trebuit să precizeze că eu sunt mai mult accent pe OP-AMP, LMC662, parte decât ADC parte.Am vrut sa spun de ieşire din LMC662 de Vout.

Dacă aş cere cea de-a doua întrebare, cu alte cuvinte:

De ce sau de ce este de tensiune pe VRT nodul (cerc rosu) la fel ca tensiunea de intrare pe nodul (portocaliu cerc), în loc de tensiune de pe op-amper ieşire nodul (cerc albastru)?Ar face mai mult sens pentru mine, în cazul în care nodul albastru urmează portocaliu nodul
de tensiune, cu roşu nodul de tensiune = albastru nodul - vbe.

Sper ca acest clarifică aceasta.

YUI

pentru că un ideal opamp are două caracteristici de intrare:

1) le-a deschis bucla infinita câştiga.Aceasta înseamnă că, o dată pe feedback negativ la bucla este stabilit, non-răsturnare de aderenţă şi răsturnare de aderenţă pe opamp au aceeaşi tensiune.

2) nu are curent în urma sau în afară de la intrare insigne.

deci în acest caz, 4.7k rezistor stabileşte feedback negativ.astfel de tensiune pe care nu-răsturnare de intrare de aderenţă este aceeaşi ca şi de tensiune pe răsturnare PIN, datorită # 1 de mai sus.

şi din cauza # 2, nu există nici o tensiune care curge prin 4.7k rezistenţă, astfel încât în comun a 4.7k rezistenţă şi de rezistenţă a 47R aceeaşi tensiune.

Oh, wow.Practic, toate întrebările mele a fost rezolvată cu cele două principii fundamentale ale op-amperi.Sunt uimit cum acest circuit arată diferit acum.Cred ca este chiar atât de greu să-l vezi, de fapt, înainte de o experienţe acesta.

Oricum, eu vă mulţumesc foarte mult.Acest lucru ajută foarte mult, iar acum am înţeles de fapt, acest circuit.Apreciat!

Cu stimă,

YUI

PS: Sunt nou pe aici şi de ce nu a dona punct buton face?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back