op-amper ajuta

W

wizpic

Guest
Max toată lumea

Am nevoie de unele hlep Sunt palying în jurul la moement cu un senzor de temp LM35 care dă o 10mv / ° C, deci lectură, la 55 ° C de iesire ar fi 550mv şi atunci când se duce de mai jos între 0 ° C de iesire de tensiune revesres atât de la -55 ° C de iesire ar fi-550mv,
Vreau să fie capabile să se hrănească aceasta într-un op-amper şi începe de 2.5V cu care ar trebui să fie între 0 ° C şi temp ridică la 55 ° C la ieşirea de la op-amperi ar creşte la 5V şi apoi în cazul în care senzorul de temperatură a mers de mai jos între 0 ° C la ieşirea de la op-amperi ar scădea de la 2.5V la 0V şi vreau să fie capabile să se hrănească aceasta într-un pic de spectacol lectură
este pe ecran în partea de software de lucruri nu este o problemă cu adevărat este doar cum pentru a congfigue de op-amper, dacă se poate doen fel sau că ar fi o metodă alternativă, am facut-considor de DS1820, dar nu 100% sigur dacă acest lucru va da corect reuslts fost în aer, m-am gândit că a fost DS1820 contact realted

orice ajutor sau sfătui i-ar fi gratefull

noroc

wizpic

De LM60 similare IC este un dar de lucrări pe o singură cale ferată de aprovizionare.Ai putea chiar putere de senzorul de pe o singură cale ferată, atunci ai avea wouldnt negative leagăn să-ţi faci griji?

de lm35 are un singur lucru de aprovizionare, dar produce un - tensiune pentru 0C şi de mai jos

Noroc wizpic

ai putea folosi un dublu-op.
un lucru ca o scară amplificator, un lucru, ca insumarea amplificator.----===----| \
| \
| \ _____==____| \
| / | | \
| / | | \ ________output
| | | /
| | | /
|
|
compensa

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back