OFDM lăţime de bandă .......

S

sohiltri

Guest
Ce se va întâmpla cu lăţime de bandă OFDM, atunci când rata de date este crescută sau scăzută???
Oare aceasta rămâne acelaşi sau nu este, de asemenea, schimbări şi cum???

OFDM este un multi-operator de transport digitală de modulare sistem de ...
Acesta foloseşte un număr mare de strâns-sub distanţate ortogonale-transportatori.

asa ca depinde de sistemul de modulare utilizate ....cea mai mare parte QAM este utilizat în OFDM şi aşa, atunci când rata de date creşte i dont think lăţime de bandă se va .... ichange

Anand,
U R .... parţial dreptul, dar a se vedea atunci când rata de date util pentru a imbunatati simbolul care fac rata de QAM, de asemenea, ar trebui să increse ..... deci nu ar trebui să fie o limita de ..., dincolo de care, creşterea vitezei nu poate fi tolerat ....

în QAM atât Cereţi şi FSK sunt folosite ....când rata de date este crescut de atunci numărul de biţi pe secundă numai creşterea şi cum credeţi că frecvenţele de bază utilizate în QAM utilizat se va schimba ....este doar faptul că fiecare bit va fi scalate un pic mai mici, aşa că doar depinde de receptor şi transmiţător dar am crezut că te-ai întrebat despre cazul ideal ...

talkin în caietul de sarcini i dont dumneavoastră cred că este posibil să se definească în mod strict ceva de genul asta, deoarece mai mare rată de date şi echipamente compatibile sunt venire sus de zi cu zi ...

Cred că u luat punctul meu ..... asa ca atunci cand acesta va fi codificate cu perioada de timp mai puţin ... latime de banda ar trebui să crească ..... ce a face u think ABT ea .....

şi QAM este mască şi MPSK .... nu FSK .....

oh i într-o grabă a pune FSK în loc de PSK ...

să presupunem că creşte rata de date, dar încă pe care le folosim 8QAM (de exemplu) asa ca acum fiecare simbol de 3 biţi ....în cazul în care rata de date se face de două ori, apoi în mod eficient perioada de timp pentru care un simbol special, este trimis este înjumătăţit dar frecvenţa că simbolul constă doesnt varia ...

hope u a lua ce spun ...

Anand,

Am urmat u ce u a spus pana acum .... dar a se vedea de frecvenţe Center va rămâne aceeaşi ca u spun .... este .... rit, dar apoi BW din fiecare subcarriers va depinde de perioada de simbolul ...
a face u Recunosc THT????

subcarriers sunt strâns ambalate ...atât de cât de mult credeţi că va afecta latime de banda ...
, de asemenea, subcarriers acelaşi vor fi utilizate, chiar dacă creşte rata de date şi astfel nici o schimbare în latime de banda ....Deci, cum vă aşteptaţi o schimbare în lăţime de bandă în cazul în care subcarrier nu este schimbat ...

sohiltri a scris:

Ce se va întâmpla cu lăţime de bandă OFDM, atunci când rata de date este crescută sau scăzută???

Oare aceasta rămâne acelaşi sau nu este, de asemenea, schimbări şi cum???

pls lasa lucrurile sa dreaptă.

or system bandwidth?

Vorbim despre creşterea Utilizator lăţimea de bandă
sau de latime de banda de sistem?Menţinerea sistemului de lăţime de bandă fixă şi de creştere a lăţimii de bandă de utilizator creşte şansa ca unii dintre operatorii de transport utilizat va fi într-o nul.Pe de altă parte ca latimea de banda de sistem este crescut (cu latime de banda de utilizator fixe), acesta îmbunătăţeşte şansa de a găsi operatorilor de transport mai puternice

Ti-am nici un sens?

Creşterea ratei de date pot fi cazaţi la un anumit nivel (în funcţie de sistemul de codificare şi de modulare. Superior constelatia numar mai mare rată de date!).Dar, după această B / W trebuie să fie modificate pentru a avea operatorii de transport mai mari adăpostesc în simbol OFDM.

Da Sunt de acord cu iTdl.Ne shuld să fie conştienţi de faptul că rata de date este puţin la un NITĂŢI MIXTE, o funcţie a modulării şi formate de codificare.Dar, din partea IFFT la reţelele de transport, considerăm increament lăţime de bandă ca subcarriers mai mult vor fi necesare.Am de lucru cu privire la utilizarea IFWT, şi speră că acest lucru poate avea grijă de probleme de reconfigurare astfel de

Practic, fiecare sistem este proiectat în conformitate cu cerinţele.Vreau să spun orice sistem va funcţiona strict pe baza BW specificată şi limita stricte superioară a ratei de date.Naveed

Ca "amihomo", a subliniat, de răspândire a fiecărei subcarrier depinde de rata de onthe simbol, şi aşa tu cant în mod arbitrar creşte rata de date de rata de simbolul crescut.Acest lucru se datorează faptului că sub-operatorii de transport va începe interferfering cu altele ca "sohiltri" suspecţi.

Ai putea creşte numărul de biţi pe subcarrier fără semnal de lăţime de bandă în creştere, dar în curând nu veţi fi capabil să distingă între ultra-constelaţie de puncte strânsă în prezenţa a zgomotului (puterea semnalului este limitat în orice sistem practice).

Într-un sistem practic adaptativ rata de date cum ar fi DSL, creştere a ratei de date este realizat prin creşterea biţi / operator de transport atunci când zgomotului scade din cauza unor motive externe.Symbol Rate (şi aşa BW) este nemodificată.
-B

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back