Octet de caracter ... SD card de interfaţă

A

ashwanthh

Guest
Bună tuturor, Sunt nou la mikroC, am nevoie de ceva ajutor pentru proiectul meu ...... Proiectul meu este de a citi un fişier text de pe un card SD si trimite-l prin intermediul UART prin poza .... Am terminat proiectul în mikroC, iar pic este capabil de a citi fiecare octet din fisier si trimiteti-l prin UART ... prin utilizarea Mmc_Fat_Read comanda () ... Dar problema este, de exemplu, conţinutul de fişier meu este, 120 2 234 35 666 7 865 folosind comanda de mai sus se citeşte în fiecare octet, inclusiv spaţiul ... dar vreau să citească doar numerele ... 120 .... 2 ..... 234 .... 35 .... 666 .... si trimite-l ... Ştiu că aceasta este o problemă simplă, în program, dar am putut găsi soluţia ...... Te rog, cineva să mă ajute .....

Eu nu sunt sigur dacă aveţi de gând să fie capabil să citească doar numere .. dar pentru că aveţi posibilitatea să salvaţi doar numerele de pe RAM-ul, şi trimite prin UART. Face doar o simplă comparaţie char cu un spaţiu char sau 0x20 (care este spaţiul de pe masă ASCII)

Sink0, este drept. Controler tratează * txt * ca un fişier binar.. Aceasta comanda va returna toate caracterele scrise în fişier, aveţi posibilitatea să filtraţi aceste postfeţe caractere.

Multumesc Sink0 & seadolphine2000 .... rezolvat problema ..... multumesc mult ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back