P
pokyeah85
Guest
Buna ziua .. Eu sunt noob în utilizarea MATLAB .. şi am încerca să găsească sursa de multe şi d de codificare. dar donno încă cum să obţineţi FFT co-eficienţă prin cheby2. Am înregistra vocea mea în. WAV şi i să încercaţi să obţineţi de co-eficienta a spectrului de frecvenţe FFT. de mai jos este o parte de codificare mele. Eu nu sunt sigur corecte sau nu, dacă am greşit orice pls spune-mi. i se va corecta. [Md] = wavfinfo ("C: \ Documents and Settings \ POK \ My Documents \ GO2 '); >> y = wavread (" C: \ Documents and Settings \ POK \ My Documents \ GO2'); >> [Y , FS, biţi] = wavread ("C: \ Documents and Settings \ POK \ My Documents \ GO2 '); >> Fs = 4000; biti = 8; x = FFT (Y, 128); freqz (x, 8000) ; Fs-am schimba la 4000, şi FFT cu 128 de probe. Iar întrebarea mea este ca eu încerc să-l linie la codul de mai jos pentru a obţine co-eficienţă. Mulţumesc. [B1, A1] = cheby2 (2,40,0.1); scaleb1 = runda (B1. * 256) = scaleb1 scaleb1./256; scalea1 = runda (A1. * 256) = scalea1 scalea1./256;