O simplă CPS linie simulare

M

maverick09

Guest
Salut,

Am încercat să simuleze un simplu cuplat microstrip linie fără motiv.De dimesions de linii microstrip: w = 0.25um, grosime = 0.05um, spaţiere = 0.32um (numai pentru simulare), inaltimea de substrat este 0.1um.Am vrut să ştiu de tip PF port de a utiliza.Cu toate acestea sunt, folosind waveport, nu-i nevoie să anexeze la structura în aer-box.Te rog lasa-ma sa stiu cum pot să definească o linie de integrare, adică ar trebui să fie pe întreaga lungime ca portul sau din partea de jos a portului de condcutors? ..

Multumesc pentru ajutor

Acest lucru este similar cu problema dumneavoastră anterior că nu numai că nu au un teren acum.
Apoi, linia de integrare nu ar trebui să mergem în partea de jos a portului, dar ar trebui pur şi simplu conectaţi doi dirijori.De port ar trebui să se extindă mai mic decât cel de la marginea dielectric în aer.
În cazul în care structura este în aer care aveţi nevoie pentru a pune la punct un airbox jurul graniţelor şi de radiaţii.

Multumesc Fekete .....până am înţeles din răspunsul dumneavoastră ....linie de integrare ar trebui să fie legate între doi conductori, este faptul că dreptul de ?...... De asemenea, sunt similare, folosind port la celălalt capăt al benzi, deci ar trebui să-mi loc în aceeaşi direcţie de integrare line sau ar trebui să fie în direcţie opusă la prima dintre ele?.

Da, între dirijori.Mi-ar conecta la centrele de conectori de metal în cazul în care nu perfect dirijor, în cazul în care este Pēc apoi poate fi între marginea unele puncte.
Direcţia numai modificări de fază a S21 care este calculat.O mai bună dacă se păstra aceeaşi direcţie, apoi la limita de lungime 0 veţi avea aceeaşi fază, ca de obicei, nu invers faza la ieşire.

Max fekete,

Am încercat simulează structura, dar n-am sa cumperi niste rezultate ciudate.Puteţi să vă rugăm să verificaţi şi comentariul meu proiect pe ea.De ajutorul tau va fi appreciated.Thanks

În cazul în care este proiectul dumneavoastră?Te-ai atasa cateva fisiere?Nu mi le vezi.

Max fekete,

Am facut-o deja ..... eu sunt ataşate din nou.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Proiectele a numeroase erori
Am menţionat mai devreme pentru a utiliza radiaţii graniţa condiţii oriunde de pe caseta de aer, dar nu ai pus nici o limita de condiţii (implicit ele sunt perfect dirijori)
Porturile sunt prea mici,
de sus marginea atinge cele două benzi shorting le (port marginile sunt Pēc)
Mări de porturi, pentru a le face egal faţă de airbox în cazul dumneavoastră.
Cu toate acestea, airbox are, de asemenea, să fie mai mare, nu există nici un aer de mai jos de substrat, ar trebui să aveţi unele, în cazul dumneavoastră aproximativ la fel de mult ca mai sus, deoarece este un substrat subţire (sau nu există un alt dielectric dedesubt?)
Nu aţi asociat un util material pentru a benzilor, ele sunt de vid
Ar trebui să utilizaţi simetrie graniţa condiţie pentru a reduce timpul de calcul.există şi alte probleme de ciudat cu problema ta
Sunteti simulând la 80 THz, care este în infraroşu lumină, în lungime de undă este de 4 microni.Lumina utilizate în fibra optica a 1.5 microni 200 THz.Metale de la aceste frecvenţe se comporta foarte diferit decât simpla conductivitate model.Au un complex dielectric constant cu imaginar parte nimic în apropiere de valoare dat de joasă frecvenţă a conductivitatii.Trebuie să găsim aceste materiale parametrii de la literatura.
De fapt, dielectric waveguides sunt folosite în acest interval,
cu excepţia cazului în unele proiecte de cercetare.
Nu am răspuns la întrebarea mea despre cum te lansa această lumină în structura.
Cum este acest lucru foarte această structură suportate?Este de pe un alt dielectric?

HI Fekete,

Nu există o altă dielectric, în ceea ce ştiu.De sursă de lumină ar fi o sursă IR.Sunt îngrijorătoare despre corectă de simulare a structurii.Am să-ţi faci griji experimentale parte mai târziu.Această structură va avea un complex de sarcină la un capăt.De fapt eu am nevoie să ştiu de complex impedanta de structura şedinţei pe coplanar benzi de linii, care va fi apoi dublată de impedanta de antenna.Since Sunt doar îngrijorat de constatare de impedanta de sarcină pe CPS, am încercat să simula un simplu CPS structura, pentru a vedea dacă sunt rezonabile obtinerea rezultatelor.Este posibil de a utiliza portul lumped loc între coplanar linii?.Pot să vă trimită o copie a referinţă hârtie.

Am văzut câteva lucrări, folosind metale, linii de transmisie şi antene pentru IR, de obicei, pentru detectoare.Cu toate acestea, o referinţă care este specific pentru problema ta ar fi util.

salut

De configurare în hârtie subţire, are o SiO2 de pe vârful unui Si anafură.Cred ca ai avea, de asemenea, un alt dielectric sub-vă 0.1 microni dielectric (ceva de genul asta nu poate fi liber-picioare), iar acest lucru vă modificări simulare.
Oricum, am modificat design original şi acum am văzut rezultate rezonabile, frumos port Mod de aşteptat ca şi relativ plat S parametri, de asemenea, aşa cum este de aşteptat.

Ataşat pe care le-aţi modificat hfss fişier.
Am schimbat de dimensiuni variabile în mai uşor pentru redesign (Du-te la HFSS-> Design Proprietăţi meniu).
Puteţi vedea caracteristică impedanta de porturi (linie de transport).
Nu m-am pus condiţia simetrie, astfel încât să puteţi adăuga indiferent de structura pe care le-aţi după asta.Aveţi posibilitatea să utilizaţi o lumped port dintre linii, dar waveport este de preferat.
Sper ca fisier este de a va toate detaliile (graniţa condiţii etc.)

Max Fekete,

Vă mulţumim pentru ajutor.Am totuşi au o cauză mai mult, dacă am folosi lumped port apoi, am defini lumped port între cele două benzi este că nu-i asa?.Am observat de asemenea, că prin schimbarea latime de port de E-domeniul modificări.Cum voi şti dacă am dreptul de dimensiune, folosind un port în caz de lumped port?.

Lumped port este o apropiere mai rău decât un waveport şi, în cazul dumneavoastră, nu este recomandată.În timp ce eu nu am înţeles exact ce fel de modificări pe care le vezi, şi ce vrei să spui de lăţime (dimensiune pe verticală, nu?, Deoarece orizontală este egală cu diferenţa)
O alegere bună pentru dumneavoastră caz ar fi un mic dreptunghi de la o înălţime de dirijori, ocupând diferenţa dintre dirijori.Apoi, linia de integrare pe orizontală, la mijlocul acestei.

Max Fekete,

Am încercat simulează modificate HFSS design tine mi-a trimis mai devreme.Cu toate acestea, am încercat pentru a simula de design de la 50Thz cu 110 Thz rapidă, măturare şi verificat Smith diagramă pentru S11.Nu sunt sigur dacă am obţine dreptul de rezultat.ar putea, te rog, să-l analizăm şi să-mi.

Cum este Smith Chart?
Încercaţi să interpolatory matura, şi fac două simulări, pentru 50
- 80 şi 80
- 110 THz, intervalul este prea mare pentru o simulare şi un ochi de plasă.

Salut,

Am vrut să ştiu dacă am folosi Ground avion spun de aur în structura de mai sus dat.Cum se poate defini meu porturi.Am încercat simulează structura, dar văd că Smith Diagrama oferă nici un răspuns de mine când am încerca să simuleze în pământ CPS.

Vreau sa stiu cum pot fi definite în porturi.

Am obţinut-o eroare: Pot criterii: procesul abc3d a murit în mod neaşteptat

Aţi afişat în mod corespunzător de ordine de normalizat impedanta, admitere sau coeficientul de reflecţie în cercul de rază unitate?Nu cred că ai nevoie de ceva, mai degrabă decât Smith diagramă.

Da,

Am înţeles mesajul pe care simulare finalizat cu executarea eroare pe server.
Port criterii: procesul abc3d a murit în mod neaşteptat.

Vreau sa stiu cum de a defini un port dacă este este motivată CPS.

Ar trebui să ştergeţi porturile utilizate în alt caz şi redefinirea ei cu diferenţa că dreptunghi ar trebui să meargă numai în jos, până la marginea de jos a solului de metal, si ca acum ai la dispoziţie două moduri.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back