B
bean123
Guest
Salut,
Acumulatorul meu circuit de încărcare a constantă numai actuale, nici o metodă constantă Voltage,
şi de curent constant este de 1A.
În cazul în care tensiunea bateriei ajunge tensiune de tăiere 4.2V, circuitul de tăiat, dar coborâre Tensiune baterie de la 4.2V la 4.11V în termen de aproximativ 4 minute.
Deci, bateria nu se poate ajunge la tensiune (4.2V) Vreau la spre a lua.
Şi când curent constant este mai mic, tensiunea bateriei este mai mare.De exemplu, atunci când este 400mA curent constant, V îşi procură aproximativ 4.16V.
Cum pot face ca tensiunea de 4.2V ajunge?
Cineva să-mi spui că Li-Ion are un timp de răspuns chimic lung.şi acesta este motivul.
E corect?
Şi vă rog, da-mi soluţie.
Am nevoie pentru a proiecta tensiune constantă de tarifare???
Mulţumesc
Acumulatorul meu circuit de încărcare a constantă numai actuale, nici o metodă constantă Voltage,
şi de curent constant este de 1A.
În cazul în care tensiunea bateriei ajunge tensiune de tăiere 4.2V, circuitul de tăiat, dar coborâre Tensiune baterie de la 4.2V la 4.11V în termen de aproximativ 4 minute.
Deci, bateria nu se poate ajunge la tensiune (4.2V) Vreau la spre a lua.
Şi când curent constant este mai mic, tensiunea bateriei este mai mare.De exemplu, atunci când este 400mA curent constant, V îşi procură aproximativ 4.16V.
Cum pot face ca tensiunea de 4.2V ajunge?
Cineva să-mi spui că Li-Ion are un timp de răspuns chimic lung.şi acesta este motivul.
E corect?
Şi vă rog, da-mi soluţie.
Am nevoie pentru a proiecta tensiune constantă de tarifare???
Mulţumesc