o problemă de Li-Ion de încărcare

B

bean123

Guest
Salut,
Acumulatorul meu circuit de încărcare a constantă numai actuale, nici o metodă constantă Voltage,
şi de curent constant este de 1A.
În cazul în care tensiunea bateriei ajunge tensiune de tăiere 4.2V, circuitul de tăiat, dar coborâre Tensiune baterie de la 4.2V la 4.11V în termen de aproximativ 4 minute.
Deci, bateria nu se poate ajunge la tensiune (4.2V) Vreau la spre a lua.
Şi când curent constant este mai mic, tensiunea bateriei este mai mare.De exemplu, atunci când este 400mA curent constant, V îşi procură aproximativ 4.16V.
Cum pot face ca tensiunea de 4.2V ajunge?
Cineva să-mi spui că Li-Ion are un timp de răspuns chimic lung.şi acesta este motivul.
E corect?
Şi vă rog, da-mi soluţie.
Am nevoie pentru a proiecta tensiune constantă de tarifare???
Mulţumesc

N-ai uitat la graficul de tensiune a unei celule litiu de tarifare?Universitatea baterie de pe web are unul.
Se poate ajunge la 4.2V într-o oră, dar trebuie să rămână de tarifare la 4.2V timp de două ore mai mult.

Acesta este, poate, 65% - 70% plătesc atunci când ajunge la tensiunea de 4.2V.Acesta este încărcat complet momentul actual de încărcare se reduce la 3% din actual de evaluat.

Salut!

Doar curios despre fizica din spatele metoda dvs. de "tensiune curent".
Puteti explica-mi cum v-ar percepe o baterie (sau condensator), la
Tensiune de curent?
Aveţi posibilitatea să nu.La începutul taxa va fi 2,8 (sau a fost 2.9??)
şi la sfârşitul anului va trebui să oprească la 4.2 V. Nu puteţi avea instantaneu
4.2V sau orice alte tensiune.Dora.

bean123 a scris:

Salut,

Acumulatorul meu circuit de încărcare a constantă numai actuale, nici o metodă constantă Voltage,

[...]

Mulţumesc

Salut!
Li-ion încărcătorul de baterie aproape a prelinge încărcare / constanta-curent de încărcare / constanta-tensiune de încărcare.Şi eu sunt de acord cu cuvintele că "Nu puteţi avea instantaneu 4.2V sau orice alte tensiune", le-aţi menţionat.
Întrebarea mea este că încărcătorul meu, fără constantă-tensiune nu pot ajunge la 4.2V pe care vreau să te.Când încărcătorul taie, tensiunea coboară repede de la 4.2V la Poate 4.14V sau 4.13V în aproximativ zece sau douăzeci de secunde, în final, tensiunea de 4.11V poate ajunge în aproximativ cinci minute.
Cineva mi-a spus că motivul este Li-Ion are un timp de răspuns chimic lung.Deci, eu nu pot tăiat curentul în momentul în care ajunge la tensiunea de 4.12V.Şi poate de aceea are nevoie de constanta-tensiune de încărcare.La început, vreau să asigure răspunsul, şi rătăci altă soluţie, cu excepţia adăugând constanta-tensiune de încărcare.
Şi Audioguru menţionează, de asemenea aceste.

Doraemon a scris:

Salut!Doar curios despre fizica din spatele metoda dvs. de "tensiune curent".

Puteti explica-mi cum v-ar percepe o baterie (sau condensator), la

Tensiune de curent?

Aveţi posibilitatea să nu.
La începutul taxa va fi 2,8 (sau a fost 2.9??)

şi la sfârşitul anului va trebui să oprească la 4.2 V. Nu puteţi avea instantaneu

4.2V sau orice alte tensiune.Dora.bean123 a scris:

Salut,

[...]

Mulţumesc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back