o intrebare simpla despre măsurarea puterii

W

winglj

Guest
Bună, fiecare.Am o întrebare simplă despre măsurarea puterii de un circuit care este alimentat de baterie.Pot doar deconectaţi sârmă pozitive de la bateria la circuit, şi de a folosi un contor de curent pentru a citi curente în timp ce circuit este operaţiunea?

Şi ar trebui să mă măsură de curent continuu curent sau AC curent?În cazul în care actuala AC este măsurat, pot folosi formula P = 0,5 * V * I la calcularea puterii?

Thanks in advance

În ceea ce priveşte înseamnă putere ...

Trebuie să se asigure că currente este în fază cu tensiunea de formulă.Dacă nu, va trebui să utilizaţi formula de 0,5 * V * I * cos (unghi din faza I / V).

winglj a scris:

Bună, fiecare.
Am o întrebare simplă despre măsurarea puterii de un circuit care este alimentat de baterie.
Pot doar deconectaţi sârmă pozitive de la bateria la circuit, şi de a folosi un contor de curent pentru a citi curente în timp ce circuit este operaţiunea?Şi ar trebui să mă măsură de curent continuu curent sau AC curent?
În cazul în care actuala AC este măsurat, pot folosi formula P = 0,5 * V * I la calcularea puterii?Thanks in advance

Bună, multumesc pentru replys.Dar eu sînt mirat dacă actual este distorsionată şi nu sinusoidale nici mai mult, actuala medie nu va coincide cu curent DC.Mă întreb dacă ocupă curent cu contorul de non-curent sinusoidal?Este doar ia medie actuală sau altceva?Mulţumesc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back