o întrebare

N

Needbias

Guest
Vreau să proiecteze un IQ mixer: 1.5GHz, la centrul de frecvenţă, lăţime de bandă de 10%, de iesire cerinţă de două DACĂ ---- I şi Q trebuie să aibă mai puţin de amp_error apoi 0.5 dB şi să aibă mai puţin de / - 1.5degree fază eroare, este posibil? Anbody pot să-mi daţi câteva sfaturi?

de ce nici un răspuns, nu a existat nici un expert în
RF design?

Salut,

Din păcate, nu am construit IQ mixere pentru GHz trupa nu atât de experienţă.
Dar unele informaţii pe internet pot fi de ajutor, pentru a vedea cum o fac altii:
Poate una dintre cele Linear Technology IC produs la h ** p / / www.linear.com/prod/datasheet.html?datasheet=826 (înlocuiţi cu * t)
sau de la pagina Remec h ** p: / / www.remecmagnum.com / Componente / Mixers / IQMixers.html

De asemenea, dacă veţi căuta cu google.com pentru cuvinte ca IQ mixer,
veţi primi mai multe hit-uri de interes pentru acest subiect.

ceea ce priveşte, unkarc

Unkarc,
Mulţumesc pentru ajutor
O să mă duc să-l văd pe
thx foarte mult

Max Needbias
Am experimentat pentru a proiecta CMOS GHz banda I şi Q mixer, sa nu bipolară atât experienţa mea vă poate ajuta sau nu?
1 amplitudine offset: Acest lucru este cauzat de gravură proces de eroare, de particule şi alţii, şi ca un circuit există tensiune DC compensate, va afecta AC câştig şi, desigur, layout design, afectează atât de mult să-l folosesc compensate canceller.amplitudinea offset este mai mic decât 0.5dB la lăţime de bandă este 2MHz (Vreau sa stiu de ce aveţi de 10% de latime de banda de 1.5GHz aceasta este prea mare şi este permis să folosească o astfel de lăţime de bandă largă?)
2 faza de eroare: Am uitat de valoarea măsurată, dar aound /-2deg?Dacă doriţi să aflaţi mai precise i poate revew meu notebook.
Ne pare rău, nu aşa de ajutor
rgz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back