o întrebare pe bază diferenţială amplifer

R

Robertt

Guest
Când vom calcula maximă de ieşire leagan, trebuie să ne asigurăm la fiecare transisor saturaţie în regiune?

Am făcut-o lăsat coada curent toate fluxul de o parte, prin circuit.Dar se pare gresit.

Mulţumesc

nu, atunci când o intrare de dif amper devine mai mare decât celelalte printr-o limită de intrare, apoi u va fi oprirea transsitor de altă parte, acest lucru se datorează faptului că, de potenţial de la punct, care este luat ca AC teren se va ridica şi apoi, deoarece acest este, de asemenea, surse potenţiale de altă transsitor, u va fi activarea acestui tranzistor jos, atunci când această sursă potenţial creşte dincolo de o anumită valoare.şi, astfel, de iesire vout1 va fi vdd şi vout2 va fi vdd-id * Rd.

Robertt a scris:

Când vom calcula maximă de ieşire leagan, trebuie să ne asigurăm la fiecare transisor saturaţie în regiune?

Max Robertt.
Stii de ce am un raport simetric ieşire leagăn?Asta pentru ca,
de exemplu, atunci când avem un semnal pozitiv de la o iesire scop, există o producţie negativ, pe de altă ieşire scop şi ambele aceste rezultate nu pot fi mai mari decât ceea ce face ca dispozitivele taie sau să nu acţioneze în mod adecvat.Deci nu trebuie să încercare de ieşire leagăn, când aproape toate din coada doar curent zburat dintr-o parte.

Cu respect,
EZT

Hei,

Multumesc tuturor de tine.I-am cerut această întrebare pentru că nu am putut înţelege o problemă în Razavi
de carte.

Următoarele este acest circuit, calcula tensiunea de ieşire maxim leagăn.Mai jos acest circuit este răspunsul de la un cont de e-versiune răspunde de toate problemele în această carte.

Acum, am înţeles cum să calculeze Vout1, 2 (min), este:

Vin, CM-Vthn

pentru a se asigura două input device rămâne saturate.

pentru Vout (max), am înţeles Vout (max) = Vdd-(| Vgs3 | - | Vthp |)

Ce nu pot să înţeleg este că răspunsul folosi jumătate ISS (ex 0.5mA) pentru a calcula Id3 ca scris în fig.

Deoarece suntem calcularea Vout (max), curentii curge două părţi nu trebuie să egal.Apoi, ar trebui să nu Id3 egal la 0,5 * ISS.Sunt foarte confuz.Este răspunsul greşit?

Max Robertt,

Aţi spus că s-ar putea să înţelegeţi
Vout1, 2 (min) = Vin, CM-V, n (ce folosesc Vin, CM?)
Dar nu se poate înţelege
Vout1, 2 (max) = Vdd - (| Vsg3 | - | Vthp |)
Când utilizaţi Vin, CM, id = ISS / 2?
Este corect?De ce?

Aceasta se datorează faptului că pentru o prejudecată dc u sunt presupunând că ambele tranzistori sunt în saturaţie, de aceea curent se împart în mod egal între ele, astfel încât u au o situaţie în care ISS / 2 Fluxuri în ambele ramuri.

cu respect
amarnath

amarnath,

Sunt încă pierdut aici.Bine, să-mi pune-l în acest mod:

Spune-o parte a rezultatelor minime de tensiune, în cazul în care cealaltă parte a rezultatelor maxime de tensiune?

În acest caz, dacă o parte a rezultatelor Vin, CM-Vthn, în cazul în care cealaltă parte trebuie să-ieşire Vdd (| Vgs3 | - | Vthp |)?bambus,

Cred că Vout (min) ≈ Vin, CM-Vthn este un semnal de intrare, pentru că este destul de mic în comparaţie cu Vin, CM.Spune dacă Vin, CM = 1.5V.Vin1-Vin2 Poate doar 50mV.Deci, Vout (min), aproximativ egal cu Vin, CM-Vthn.

Nu ştiu dacă-mi de înţeles acest lucru este corect.Dacă eu nu sunt.vă rog, lasă-mă să ştiu ce se întâmplă cu adevărat aici.

Sunt foarte dezamăgit de meu săraci fundaţie.Poate am amestecat unele concepte de bază.

Max Robertt,
În primul rând, cred că punctul de un singur lucru.Un semnal inculde DC parte şi ACPART.Deci, s-ar putea să divid un semnal de intrare în două părţi: CM nivel şi diferenţial nivel.
Când proiectaţi un OP, acesta este folosit pentru a amperi de mic semnal varia pe CM nivel.Aşa că, atunci când calculează parametru se bazează pe această condiţie de a păstra MOS la saturaţie regiune.În mare parte semnal veţi vedea ID1 = Id2 = ISS / 2 (nivel CM)
Dacă utilizaţi mari (Vin1-Vin2) ca intrare, cred că este ciruit deveni comparator nu OP.În această condiţie, nu cred că producţia leagăn vă va permite să confunde.

en, de maximă şi minimă este referindu-se la diferenţă de ieşire, astfel că nu este ca un nod are maxim şi alte nodul minumum vor avea, de fapt, ele nu apar în acelaşi timp.

Cred ca este mai bine să ştii cât de un singur tranzistor woks de saturaţie în regiune,
precum şi modul de funcţionare, atunci când este un mic semnal de curent alternativ, se adaugă în el.u mai vedea linia de încărcare şi Vgs-Id-urile curba, de interceptare sunt opration puncte

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back