o întrebare despre un CMFB pentru un 2 Etapa opamp

A

airboss

Guest
Salut,

I'm proiectarea o opamp cu cascode de incretituri ca etapa 1 & CO ca etapa a 2.Dar, în mod evident, CMFB nu funcţionează.

Am făcut simulare DC pentru a vedea dacă fiecare dintre ei lucreaza in regiune de saturaţie.

Eu am înconjurat toate FETs în regiunea triodă.Mulţumesc.
Last edited by airboss la data de 21 Jul 2006 23:24; editat 1 dată în total

salut,

ce metodă de simulare a face tu folos: DC, tranzitorii sau amândouă?Adăugat după 1 minute:Eu, de asemenea, a se vedea că o conexiune lipseşte linia punctată (roşii, a plecat o parte din schematice dvs.)

i sînt un newbie în design analogic, dar am o întrebare despre OTA ur utilizate în CMFB i dont obtine ceea ce face ca ur prejudecată a OTA se face de două surse curente, care înseamnă "Cred ca pentru mine", care u nevoie de un CSMFBP pentru că OTA, de asemenea, cred că ar trebui să utilizeze u ceva de genul diffrential la un singur sfârşit OTA "dezechilibrate".Adăugat după 3 ore 6 minute:OK Poate că sînt puţin confuz, mă refer la scena din dreapta sus, aceasta are nevoie de un CMFB de asemenea, ca ceea ce face curent de la egal PMOS curente de la NMOS, putea u a trimite o mai curat schematice.
cu respect

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back