O întrebare despre potrivirea 1GHZ amplificator de putere, plz help ME!

C

ChaoFan

Guest
Bună, TOATE

Imaginea de mai jos este un circuit de potrivire a MRF9045 la 1GHZ, dar acum am nevoie

pentru a utiliza MRF9045 de lucru de la 800MHz, asa ca am nevoie de ea pentru a se potrivi cu mine.

Întrebarea este cum să se potrivească cu acesta, dacă ştiu de intrare şi impedanţa de ieşire?

Chiar folos diagrama Smith de a face meci?Va folie de cupru în jurul

microsthip au efect asupra semnalului în microsthip?Sunt atat de nedumerit despre asta!

Ştii, în modelul de microtrip, nu există nici o folie de cupru în jurul

microtrip!

Poate că mă înşel.Dar plz spune-mi de ce circuitul de testare utiliza această potrivire

circuit!

Ajuta-ma!Mulţumesc!
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Aceasta depinde de modul în care doriţi să se potrivească cu acesta.

1) ai de gând să re-spin bord?

2) Doar să încercaţi să ton de ea scăzute în Freq?Dacă luaţi ruta # 1, Utilizaţi I / P & O / P, iminenţă de la foaia de spec. / date
şi nu se potrivesc conjugat.Deoarece este o potrivire a impedanţă PA este modul de a
merge.De asemenea, lasă / a face loc să tune, şi amintiţi-vă că merge mai mică la Freq mijloace
faptul că lungimea unei linii, va primi un pic mai mult!Dacă te duci ruta # 2, încet de diapozitive cele capacul înainte şi înapoi pentru a vedea unde Sweet "
Spot "este. Adăugaţi file de cupru, şi schimbarea inductor şi valorile PAC.
Si nu toate aceste sugestii încet şi în modificările de valoare mică, pentru că aţi putea
Asiguraţi-Amp instabilă şi sufla aparatul!

Hope this ajutor

Mulţumesc, Element_115.
Dar am nevoie de sfaturi mai mult!
Cine mă poate ajuta?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back