o întrebare despre întârziere electrice

W

winglj

Guest
Salut, toată lumea.Am o întrebare cu privire la întârzierile electrice legate de VNA.

În acest S măsurare a parametrilor de Network Analyzer, putem obţine întârzierile electrice.VNA HP le oferă întârziere reprezentată de timp.
Cu toate acestea, producţia de parametru S pare că nu are aceste informaţii de întârziere.Dacă aş direct folosind datele parametrul S a VNA pentru a parcelei smithchart în PC-ul, acesta este diferit de ceea ce am văzut în ecran.

Mă întreb ce e formula la conversia datelor parametrul s în forma corecta de către ajustată întârziere electrice.

Thanks in advance.

winglj a scris:

Salut, toată lumea.
Am o întrebare cu privire la întârzierile electrice legate de VNA.În acest S măsurare a parametrilor de Network Analyzer, putem obţine întârzierile electrice.
VNA HP le oferă întârziere reprezentată de timp.

Cu toate acestea, producţia de parametru S pare că nu are aceste informaţii de întârziere.
Dacă aş direct folosind datele parametrul S a VNA pentru a parcelei smithchart în PC-ul, acesta este diferit de ceea ce am văzut în ecran.Mă întreb ce e formula la conversia datelor parametrul s în forma corecta de către ajustată întârziere electrice.Thanks in advance.

Eu nu sunt destul de sigur, I try la spre folos EXP datele originale de ori (j * 2 * pi * f * t) pentru S22, dar am auzit că în acest caz, eu ar trebui să utilizeze S * exp (j * 4 * pi * f * t).Sunt atât de confuz ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back