o întrebare cu privire la centrul de frecvenţă în VCO

L

lotoy

Guest
Centrul de frecvenţă în VCO este atunci când frecvenţa de control-tensiune de la filtru de buclă este egală cu zero, sau atunci când tensiunea de-a lungul varator diferenţa este egală cu zero?

în cazul în care răspunsul este primul din dreapta, înseamnă că frecvenţa Center este cea mai mică frecvenţă în VCO sau PLL?

Mi-ar gândi destul de frecvenţe ca centrul de la mijlocul benzii acoperite de VCO.Aceasta este în centrul fmin şi Fmax.Tensiunea de shoul VCO fi pe mijlocul de gama sa (dacă este liniară)

Multumesc, albert22.

Aşa cum ceea ce aţi spus, eu ar trebui să matura primul tensiune de control al VCO, şi apoi

găsi o tensiune care corespunde frecvenţa centru (˝ (Fmax fmin)), care este

tensiunea de control Reglaj atunci când este în stare de blocare a-.Este adevărat?

albert22 a scris:

Mi-ar gândi destul de frecvenţe ca centrul de la mijlocul benzii acoperite de VCO.
Aceasta este în centrul fmin şi Fmax.
Tensiunea de shoul VCO fi pe mijlocul de gama sa (dacă este liniară)

lotoy
PLL va varia tensiunea din filtru de buclă şi în VCO, pana la frecvenţe necesară este atins (indicată de comp faza).În această condiţie PLL este blocată.
Dacă intenţionaţi să ajusteze o Reglaj de operare a cărui gamă este fmin la Fmax.
În primul rând trebuie să verificaţi că VCO poate ajunge de la fmin Fmax la peste intervalul de tensiunilor de filtru Loop (VCO de intrare).Pentru a verifica aceasta.Set divider pentru cele mai mici de frecvenţe şi a vedea dacă PLL blochează.Apoi repeta pentru cea mai mare de frecvenţe.În cazul în care PLL este blocat puteti measue tensiune VCO cu un voltmetru impedanţă mare.
Dacă nu se poate bloca PLL apoi atunci tu trebuie să se adapteze valoarea C sau L pe VCO.
Şi repetaţi procesul pentru a se asigura că PLL va bloca privire la limitele de şi, prin urmare, cu privire la toate banda de operare.
Tensiuni pentru fmin şi Fmax trebuie să fie aproape de limitele filtru de bucla, dar cu toleranţă suficient pentru a ţine cont de variaţiile de temperatură, tensiune de încărcare a OSC etc

Pentru a verifica VCO (bucla deschis) vă puteţi conecta un potentiometru la tensiunea de control VCO şi un contor de frecvenţe de ieşire şi complot VCO răspuns.

Am presupus că este vorba de un PLL programabile (sintetizator de frecvenţe).În cazul în care PLL dumneavoastră nu are un divider programabil.Dă-mi mai multe detalii.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back