nu se poate face de acumulatoare de tip DCO ajusta ieşire în faza de

C

cherishnguyen

Guest
Bună tuturor,

Cine a fost familiarizat cu Phase Locked Loop Digital plz ajută-mă!
, and the Programmable Frequency divider.

În prezent, eu sunt punerea în aplicare a DPLL, care are 3 părţi principale: Faza Detector, acumulatori de tip DCO,
precum şi divider programabile frecvenţă.
and this way the DCO output always follows the reference signal.

Potrivit documentului (klabs.org/mapld04/abstracts/sharma_a.doc), mi se spune că: "Cu acumulator de tip DCO, producţia DCO este generat de succesiv adăugând valoarea unui număr întreg k la sine, la rata de frecvenţă înaltă a unui sistem de ceas FS .... de acumulare se face pe baza valorii k sosit. Această valoare k pastreaza schimbă la fiecare margine de cădere a semnalului de referinţă. MSB a producţiei acumulate dă semnalul de ieşire DCO. Pe baza acestui MSB o plumb-semnal lag este stabilit şi în funcţie de starea bruiaj o mică parte din Bits n (n) sunt luate în care indică eroare sau diferenţa dintre semnalul de referinţă şi semnalul generat. Acest lucru este scalate şi administrat de un bloc succesive apropiere, care modifică valoarea k bazată pe această valoare. DCO continuă acumulare folosind această valoare nouă a K
şi acest mod de ieşire DCO întotdeauna urmează semnalul de referinţă.

--------------------------------------------

Problema mea este că am confundat cum se acumulatori DCO ţine de ieşire în faza cu semnalul de intrare?

.

În ceea ce-mi înţeleg, valoarea k este să se adapteze la se adaugă în. Acumulatori doar contribui la generarea de ieşire la frecvenţe dorită, care mi se pare că nu se face nimic pentru a ajuta la Reglaj blocate 2 semnale în faza ca asteapta.with the reference freq.

Am citit mult, dar încă nu gasiti nici o DPLL descrie modul în care aceasta a genera ieşire în faza
cu frecvenţe de referinţă.

.

Toate acestea sunt în cauză este modul de a mări sau micşora valoarea de frecvenţe.that should be included in the design to keep 2 signals in-phase?

Mă întreb care este o orice bloc ca schimbator de fază ","
care ar trebui să fie incluse în design pentru a păstra 2 semnale în faza?

Oricine ştie despre acumulator DCO plz da-mi sfaturi sau idei, ceva va fi de ajutor pentru mine acum!

Cherishnguyen Bună,
Mi-ar; SA, vă rugăm să citiţi câteva site-Articole peste PLL, DPLL decât DCOs şi decât implementari pe FPGA.
Puteţi găsi unele Reglaj clasic-cărţi prea ..
Aceasta este o stof complex, ci de a învăţa şi a înţelege :)
Succes!
K.

Producţia de subofiterul ta are nevoie de feedback-ul în faza de detectorul dumneavoastra.Astfel, producţia de detectorul de fază dvs. ajustează faza dvs. subofiterul & ei vor bloca cu timpul.Sau mă înşel, în ceea ce ceri?

RBB a scris:

Producţia de subofiterul ta are nevoie de feedback-ul în faza de detectorul dumneavoastra.
Astfel, producţia de detectorul de fază dvs. ajustează faza dvs. subofiterul & ei vor bloca cu timpul.
Sau mă înşel, în ceea ce ceri?

Creşterea / reducerea frecvenţei de subofiterul IS o ajustare fază.A spus ca un alt mod de a frecvenţei subofiţerii modificări, prin accelerarea sau încetinirea, se schimbă de fapt, în faza sa de ieşire.

RBB a scris:

Creşterea / reducerea frecvenţei de subofiterul IS o ajustare fază.
A spus ca un alt mod de a frecvenţei subofiţerii modificări, prin accelerarea sau încetinirea, se schimbă de fapt, în faza sa de ieşire.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back