nouă metodă???

S

semiconductorilor

Guest
for digital simplification, such as Karnaugh Map or Queen McCluskey method.

Ai mai auzit despre o metodă numită ROT
de simplificare digitale, cum ar fi Karnaugh Hartă sau Queen metoda McCluskey.

Nu ştiu exact cuvântul potrivit pentru ROT (cred că nu este cuvântul potrivit, dar pronunţia este similar cu ROT), dar profesorul meu mi-a aloca un exerciţiu de lectură despre această metodă.Nu pot găsi nici un document.

Poate cineva să mă ajute!

Vă mulţumim anticipat!

Nah auzit niciodată de faptul că unul.u ti-a spus că acest lucru a fost un acronim pentru ceva?sau a fost un cuvânt care didnt u auzi clar.în cazul în care un exerciţiu de lectură, atunci el ar trebui să-au spus ceva u despre asta.

Cred că ceea ce el a spus, probabil, a fost ROB Decizia diagrama (ROBDD).Aceasta este o reduse Ordine Binary Decizia diagrama.

By-the-modul în care aceasta nu este Regina McCluskey este Quine McCluskey.Cele trei metode de reducere a expresie sunt: Karnaugh harta, BDDs (Binary Decizia diagrame), precum şi Quine-McCluskey (QM) metoda.

Un document de discutarea ROBDD este ataşat de mai jos.
Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această ataşament

Ca o bucata de culoare de istorie, am sa spus că prof. dr. McCluskey a avut mai multe timbre de specialitate din cauciuc făcut pentru uzul său personal, care au atras în linii de grilă şi marcaje exterioare ale metodei sale grafice pentru numărul de mai multe variabile.Ei au fost atât de mare încât acestea au fost pe suprafete curbe pentru a face amprentele de calitate superioară.

Stimate domnule,
Sunt de planificare pentru a scrie un program care pune în aplicare Quine-Mc proces Cluskey, dar se pare dificil pentru mine.
Am intenţia de a utiliza limbajul de programare C.Dacă aţi făcut-o deja, vă rugăm să îl partajaţi aici în termen de explicaţie
astfel încât să pot înţelege cu uşurinţă programul tău
Vă mulţumesc anticipat
Cu stimă, Peter!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back