Noţiuni de bază pentru editare video de la webcam

A

aasif

Guest
Salut,

Am de a prelucra video pentru mea "în timp real procesarea video proiect".
Nu am camera web pentru a utiliza în acest scop.
Software-ul aparatului de fotografiat a opţiuni de stocare imagini şi video în *. bmp *. avi şi formate.
Pentru prelucrarea în timp real trebuie să procesului video ca nu vine de la aparatul de fotografiat nu din fişierele stocate.
Nu voi folosi cadru hrăpăreaţă în acest scop.

Poate cineva să mă ajute în acest proiect despre video direct de la camera foto?Mulţumesc

Apoi selectaţi un CCD Video Cam, care prevede o viaţă şi de ieşire video compozit continuu, care va fi de intrare pentru dumneavoastră în timp real, unitate de procesare video.

Salut,
Cele mai multe aparate foto digitale au "webcam" mode, care oferă în timp real de transfer USB.Presupun că există unele instrumente de hapsân USB-transferate imagine

Cred că Windows are propriul driver-ele, care poate fi folosit pentru a comunica cu camere web.Sau, dacă aveţi driver-ele de la producător decât puteţi cere-le cum să obţineţi imaginea de la camera foto, folosind driver-ele lor.
Simce

Când aţi instalat webcam acesta ar trebui să aibă instalat driver-ul şi software-ul.Dacă nu aţi fost în stare pentru a înregistra un videofile de la software-ul să încercaţi instalarea unei captura video, cum ar fi software-ul de editare Ulead Video Studio.Acest lucru ar trebui să vă dea posibilitatea de a se înregistra la webcam

Barrybear

Încercaţi să folosiţi Adobe premieră este o bună captură de software cred că acesta poate fi utilizat cu un web cam
Dar sunt sigur că acesta poate fi utilizat cu un digicam utilizând IEEE 1394 port din nou Placi de baza

Am instalat driver-ul şi software-ul de la webcam şi, de asemenea, pot capta imagini video şi stoca în format avi.

Dar în timp real pentru prelucrarea vreau să surprindă,
să prelucreze şi să afişeze video, cadru de cadru, în timp real.În acest scop, trebuie să comunice cu aparatul de fotografiat.Această comunicare poate fi, prin webcam software sau prin algoritmul pe care am să proiecteze şi să se dezvolte.Dacă aş şti unde webcam software este stocarea acestor cadre înainte de afişarea în mediu, atunci am sa pot folosi aceste cadre pentru prelucrare.Are cineva cu care se confruntă cu aceeaşi problemă?

Poate cineva sa ofere unele materiale utile pentru acest scop?

Aruncati o privire la virtualvcr proiect

http://virtualvcr.sourceforge.net/

le-a completa codul sursă care poate să vă arate cum se face.Aceasta funcţionează şi sub Windows.

De asemenea, proiectul nu ffmpeg acelaşi deşi în principal, sub Linux, dar site-ul susţine că funcţionează în Windows.
http://ffmpeg.sourceforge.net/index.php
De asemenea, au codul sursă complet.

Sper că acest lucru vă va ajuta.

Cu respect

Oriki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back